Μάκης Ιωαννίδης

Βάλσαμο η νίκη, αλλα όχι Πανάκεια

Η νίκη στις Σέρρες επί του Γάζωρου ήταν απλά ένα βάλσαμο για τον Ηρακλή και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πανάκεια.

 

Χωρίς να παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, τον βοήθησε το σκορ όπως διαμορφώθηκε, πήρε το πολύτιμο τρίποντο και μπορεί ξανά να ελπίζει. Το μοναδικό στοιχείο που ίσως να δίνει μια αισιοδοξία είναι το πάθος των παικτών σε ολόκληρη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Τα δύσκολα συνεχίζονται για τον Ηρακλή και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο στις τρεις αναμετρήσεις ( Θρασύβουλος εκτός , Παναχαϊκή και Νίκη Βόλου εντός) θα κρίνει πολλά. Αν η ομάδα φτάσει στον απόλυτο βαθμό νικών τότε θα μπει για τα καλά στην μάχη για ένα εισιτήριο στην Σουπερ λίγκ. Διαφορετικά θα είναι ξανά μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Σημαντικό στοιχείο είναι επίσης ότι η ομάδα αντέδρασε σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Υπάρχουν άλλες 19 αγωνιστικές και θα πρέπει καθεμία να αντιμετωπίζεται ως τελικός. Τα λάθη πλέον δεν συγχωρούνται και η κλεψύδρα μετράει αντίστροφα.

Τέλος η απουσία του Ισσάκ και του Κιρόφσκι από την ενδεκάδα , έδειξε ότι καλό είναι κάποια στιγμή να πηγαίνουν όλοι στον πάγκο, ώστε να επιστρέφουν καλύτεροι. Είτε γιατί ξεκουράζονται, είτε γιατί θίγεται ο εγωισμός τους.

Most Popular

To Top