Μπάσκετ Ηρακλής

Bατός: «Θα΄ρθουν κι άλλες νίκες!»

Η χθεσινή νίκη του ΗΡΑΚΛΗ με 82-79 επί της Αγίας Παρασκευής έδωσε ελπίδες στην ομάδα για ακόμη καλύτερη συνέχεια! Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Βατός, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για το χθεσινό παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στη προσπάθεια που γίνεται. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη σπουδαία νίκη επί της Αγίας Παρασκευής
«Το παιχνίδι είχε δυσκολίες πολλές. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν μπροστά, όμως λίγο η κούραση και κάποια φάουλ που έγιναν από πίεση έδιναν την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να μας φτάνουν. Στο τέλος έπρεπε τα παιδιά να δείξουν ψυχραιμία και το έκαναν παίρνοντας αυτή τη σημαντική νίκη. Μην ξεχνάμε ότι η Αγία Παρασκευή είναι καλή ομάδα με αξιόλογο υλικό και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα».

Για τον Ηρακλή που πλέον βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού
«Δουλεύουμε πάρα πολύ καθημερινά και τα παιδιά τα δίνουν όλα. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν οι νίκες με ακόμα πιο εύκολο τρόπο. Η ομάδα δένεται και σε κάθε ματς θα παρουσιάζεται καλύτερη. Τώρα παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Αίολο αλλά θα το παίξουμε όπως κάναμε και με τον Φιλαθλητικό όπου πραγματοποιήσαμε εξαιρετική εμφάνιση. Δεν επιλέγουμε ματς, πάμε να τα χτυπήσουμε όλα».

Για τον κόσμο που είναι στο πλευρό της ομάδας
«Ο κόσμος είναι γενικά απογοητευμένος αλλά υπάρχει μεγάλη στήριξη. Αυτό μας δίνει μεγάλη ώθηση και καλή ψυχολογία γιατί τα παιδιά το έχουν ανάγκη. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία και είναι κρίμα να βρίσκεται εδώ. Με τη βοήθεια του κόσμου και με τις μεγάλες προσπάθειες που κάνει ο γενικός αρχηγός μας κ. Χρηστίδης είμαι σίγουρος ότι ο στόχος θα επιτευχθεί».

 

Most Popular

To Top