Ελλάδα

Θέλουν αύξηση των ομάδων

Την αύξηση των ομάδων της Βόλεϊ Λιγκ από 12 σε 14 ετοιμάζονται να προτείνουν ορισμένοι παράγοντες ΤΑΑ και οι προπονητές των ομάδων τους στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΣΑΠ που έχει προγραμματιστεί στη Θεσσαλονίκη
και θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς θα συζητηθεί το ζήτημα της τροπολογίας που πέρασε αιφνίδια σχετικά με την
επιβολή ποινών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού από την οικεία ομοσπονδία (ΕΟΠΕ) αλλά και το ποιος θα διοργανώσει και πως το Κύπελλο Ελλάδας και το Σούπερ Καπ. Σύμφωνα με ην έκδοση γενικής προκήρυξης της ΕΟΠΕ οι συγκεκριμένες διοργανώσεις θα γίνουν από την ΕΟΠΕ και όχι από την ΕΣΑΠ όπως είχε συμφωνηθεί.

Στην συνεδρίαση της ΕΣΑΠ θα παραβρεθεί ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης και για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια θα βρεθούν στο ίδιο τραπέζι συνεδρίασης με τον πρώην πρόεδρο της ΕΟΠΕ και πλέον εκπρόσωπο του Μίλωνα Θανάση Μπελιγράτη.

Σχετικά με το ζήτημα της αύξησης των ομάδων από 12 σε 14 τοποθετούνται θετικά η Νίκη Αιγινίου, ο Μίλων, η Λαμία, η Κηφισιά, ο Ηρακλής και ο Παναθηναϊκός, όμως, σύμφωνα με τους κανονισμούς ακόμα κι αν υπάρξει σχετική απόφαση θα πρέπει να ισχύσει από τη σεζόν 2013-14 και όχι από την περίοδο 2012-13.

«Η αύξηση των ομάδων έχει πολλά θετικά, όπως η αύξηση του ανταγωνισμού και των κινήτρων στις επαρχιακές ομάδες. Θα ανοίξουν θέσεις εργασίας σε αθλητές και προπονητές και θα αυξήσει τον ανταγωνισμό. Θα κάνω θετική εισήγηση για αύξηση», είπε ο προπονητής της νεοφώτιστης Νίκης Αιγινίου Θανάσης Στράντζαλης.

Most Popular

To Top