Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Κοντοδήμος : «Αυτός ο Ηρακλής παίζει και Σούπερ Λίγκ» Vid

Για τον νεο Ηρακλή, τους στόχους της ομάδας αλλά και τον κόσμο της ομάδας μιλήσε στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας ο Δημητρης Κοντοδήμος  στο iraklis1908.gr

 

{youtube}Y6TQ3eAdBW4{/youtube}

 

 

« Ηρθαμε εδώ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Πολύ καλές συνθήκες, καλό ξενοδοχείο. Γίνετε μέχρι στιγμής και στην Ελλάδα, αλλά και εδώ στο Μπάνσκο καλή δουλειά. Οι προπονήσεις είναι έντονες. Ότι χρειάζεται δηλαδή για να μπούνε οι γερές βάσεις για να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα της σεζόν».

-Πρόκειται για μια νέα ομάδα

«Όχι καθόλου. Εμείς προετοιμαζόμαστε όπως πρέπει για να είμαστε έτοιμοι σε κάθε ενδεχόμενο. Δεν μας επηρρεάζει τίποτα. Είτε παίξουμε 28 είτε 48 παιχνίδια εμείς θα είμαστε έτοιμοι από το πρώτο κι όλας παιχνίδι.Δεν είναι πρόβλημα. Σίγουρα το ρόστερ της ομάδας άλλαξε κατά πολύ. Όμως έχουν έρθει πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Παίκτες έμπειροι που δεν χρειάζονται πολύ χρόνο για να δέσουν. Θεωρώ ότι πολύ σύντομα η ομάδα θα είναι έτοιμη».

-Ησουν από τους πρώτους παίκτες που υπέγραψες στον Ηρακλή.

«Οποιος υπογράφει στον Ηρακλή ξέρει που έρχεται. Η φανέλα είναι βαριά. Ο στόχος είναι η άνοδος. Αυτά είναι κίνητρα μεγάλα για τον κάθε παίκτη. Νομίζω πως η απόφασή μου ήταν πολύ εύκολη μετά από αυτά που σας είπα. Επίσης, γνώριζα ότι η ομάδα κινείται για την απόκτηση καλώς παικτών».

– Η ομάδα δείχνει να έχει κάνεις τις περισσότερες κινήσεις της στο ρόστερ

«Από τα πιο σημαντικά στοιχεία του φετινού Ηρακλή. Είμαστε εδώ στη Βουλγαρία 28 άτομα. Οι περισσότεροι είναι έμπειροι παίκτες, ενώ έχουμε και αρκετούς νεαρούς οι οποίοι είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Περιμένουμε και την έλευση του Ονουάτσι για να γίνουμε ακόμα πιο ισχυροί. Όλα θα φανούν όμως στο μοντάρισμα που θα γίνει. Και σίγουρα ένα δείγμα θα είναι και τα φιλικά»

-Πως κρίνεις την παρουσία του Σίνισα Γκόγκιτς στον πάγκο της ομάδας;

«Θα ήθελα να πω ότι η παρουσία του κ. Γκόγκιτς στην ομάδα ήταν ένας λόγος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να επιλέξω τον Ηρακλή. Ταιριάζει απόλυτα η φιλοσοφία του με την δική μου. Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι που είναι ελκυστικό και για τον κόσμο. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να ακολουθούμε τα όσα λέει κατά γράμμα και να βγάλουμε την τακτική του στο γήπεδο».

– Υπάρχει πίεση όταν φοράς την φανέλα του Ηρακλή;

«Καθόλου. Η δουλειά μας είναι να είμαστε έτοιμοι κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Γι’ αυτό πληρωνόμαστε και γι’ αυτό παίζουμε στον Ηρακλή. Εγώ θεωρώ ότι αν ο κόσμος θέλει μία φορά να πετύχει η ομάδα, εμείς οι παίκτες θέλουμε δέκα. Αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε και οι απαντήσεις μας θα δίνονται στον αγωνιστικό χώρο Αποψή μου δεν ξέρω αν κάνω λάθος είναι ό,τι με τα σημερινά κριτήρια της Σούπερ Λιγκ, η ομάδα αυτή στεκόταν άνετα στην μεγάλη κατηγορία».

Most Popular

To Top