Βόλει Ηρακλής

Αυτοί που κέρδισαν το κύπελλο

Από τους 48 αθλητές που θα αγωνιστούν στο φάιναλ-4 του Ρεθύμνου οι 18 έχουν γευτεί τη χαρά της κατάκτησης κάποιου τίτλου στο Κύπελλο Ελλάδας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ : Θωμάς Αυγερινός

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης γράφει τη δική του ιστορία καθώς έχει ήδη 7 τίτλους κι αν καταφέρει να πάρει κι εφέτος το Κύπελλο θα είναι η 8η συνολικά και θα χρειάζεται μόλις έναν ακόμα για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Γιώργου Ντράγκοβιτς που με 9 κύπελλα είναι ο πολυνίκης. Ο Χριστοφιδέλης έχει ήδη οικοδομήσει μοναδικό ρεκόρ καθώς είναι ο μοναδικός αθλητής που έχει κατακτήσει τίτλο με τρεις διαφορετικές ομάδες (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό Ηρακλή).

Από τους παίκτες που βρίσκονται στο Ρέθυμνο, ο Κουρνέτας έχει 5 κύπελλα όλα με τον Ολυμπιακό και θέλει να πιάσει με έξι τίτλους τον Γκιούρδα, τον Κράβαρικ και τον Τριανταφυλλίδη.

Τέσσερα Κύπελλα έχει ο Στεφάνου (3 με τον Παναθηναϊκό και ένα με τον Ηρακλή) κι αν καταφέρει να το πάρει με τον Ολυμπιακό θα ισοφαρίσει την επίδοση του Χριστοφιδέλη που έχει κύπελλα με τρεις διαφορετικές ομάδες.

Από 3 κύπελλα έχουν ο Ανδρεάδης του Ηρακλή, ο Λάππας του Φοίνικα και ο Πανταλέων του Παμβοχαϊκού αλλά κανείς δεν έχει πάρει τίτλο με τις ομάδες που είναι σήμερα. Ο Ανδρεάδης έχει τους τίτλους με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και ο Λάππας με τον Πανταλέοντα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σμαραγδής έχει δύο τίτλους με Παναθηναϊκό και Ηρακλή και θέλει να τους τριτώσει με τον Ολυμπιακό. Επί του παρόντος είναι και ο μοναδικός που «απειλεί» την επίδοση των τριών διαφορετικών ομάδων που έχει ο Χριστοφιδέλης.

Από έναν τίτλο έχουν Δημητρακόπουλος, Εφραιμίδης, Κουζούνης, Κοκκινάκης, Κολτσιάκης, Σουλτανόπουλος, Σωτηρίου, Τακουρίδης, Τερζής, Τζιουμάκας, Τσέργας.

Most Popular

To Top