Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Αυτό το μαρτύριο δεν αντέχεται,χρειάζονται αποφάσεις

Ανέκαθεν το Καυτατζόγλειο ήταν μια από τις δυσκολότερες έδρες της Ελλάδος και φέτος που το χρειάζεται όσο τίποτα άλλο μετράει ήδη τρεις γκέλες

.

 

Γιατί γκέλα θεωρείται η ισοπαλία με Δόξα Δράμας, Γάζωρο και Ψαχνά , καθώς δεν σημαίνει τίποτα ότι οι δυο τελευταίες ομάδες βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία. Ο Ηρακλής ακόμα δεν έπαιξε με κανένα από τους αντίπαλους που θεωρητικά είναι πολύ ισχυρότεροι και σαφώς περισσότερο επικίνδυνοι.

Ο κόσμος δεν το δέχεται αυτό και φωνάζει και διαμαρτύρεται. Θέλει περισσότερα και κυρίως η ομάδα να είναι μέσα στους στόχους της και να το δείχνει σε κάθε αγώνα.

Χάθηκαν πολύτιμοι βαθμοί που αν υπήρχαν αυτή την στιγμή η ομάδα θα ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα με διαφορά.

Όλοι έχουν τις ευθύνες τους  για αυτή την εξέλιξη που σαφώς δεν έχει φέρει την απαραίτητη βαθμολογική συγκομιδή. Το ελαφρυντικό που υπάρχει είναι ότι ο σχεδιασμός έγινε για να συμμετέχει η ομάδα στην τρίτη κατηγορία και κλήθηκε να παίξει με ορισμένες προσθήκες στην Β΄ Εθνική.

Από τότε όμως πέρασε ενάμισι μηνάς και ο Ηρακλής δεν μπορεί να βρει τον δρόμο του σε ένα πρωτάθλημα όπου παίζουν ομάδες χωρίς να έχουν να δείξουν κάτι το εξαιρετικό. Μοιραία και ο Ηρακλής κινείται στην μετριότητα. Το μονό που έχει καταφέρει είναι να μην χάνει , καθώς έχει μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα ( και αυτή στις καθυστερήσεις από την Νίκη Βόλου) , αλλά δεν μπορεί να κερδίσει.

Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα χρειάζεται μετάγραφες   και ο Δεκέμβρης είναι πολύ κοντά. Οποία κίνηση γίνει θα πρέπει να είναι άμεση   προκειμένου οι παίκτες που θα έρθουν να βοηθήσουν από τις αρχές Γενάρη. Σε διαφορετική περίπτωση θα χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος και η αποστολή της ομάδας θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο.

Όσο για τον Στράντζαλη κρίνεται από τα αποτελέσματα όπως και κάθε άλλος προπονητής. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο προπονητής είναι αυτός που πρώτος βρίσκεται στο στόχαστρο και ζητείται συνήθως το «κεφαλή επί πινάκι».

Η διοίκηση δείχνει να στηρίζει τον προπονητή και να περιμένει τα αποτελέσματα …. Αλλά αυτά δεν έρχονται. Η ομάδα εξακολουθεί να είναι σε ρόλο κομπάρσου στο πρωτάθλημα, τουλάχιστον βάση των αποτελεσμάτων.

Σίγουρα η κατάσταση είναι δύσκολη και αναμένεται να γίνει ακόμα δυσκολότερη από την στιγμή που οι «κυανόλευκοι» θα παίξουν την Κυριακή στην Μυτιλήνη και με την επιστροφή τους στο Καυταντζογλειο με την Καβάλα. Άρα θα πρέπει να βρεθεί κάποια λύση   για να μην χαθεί από το πουθενά μια σεζόν που είναι «ιστορική» για τον Ηρακλή .

Most Popular

To Top