Χωρίς κατηγορία

«Ο Ηρακλής αξίζει να επιστρέψει στην Α1»

Τελείωσε μια χρονιά που τα είχε όλα.

Τρομερά συναισθήματα που είχα χρόνια να ζήσω, καταπληκτικές στιγμές που σίγουρα θα θυμάμαι στο μέλλον και μια αθλητική οικογένεια που χαίρομαι που είμαι μέλος της. Ίσως επαναληφθώ σε ορισμένα πράγματα που θα πω αλλά μιας και αυτό θα είναι και το τελευταίο άρθρο μου για φέτος οφείλω να το κάνω.
   Η χρονιά ήταν δύσκολη, με πολλούς τραυματισμούς, χωρίς μεγάλη οικονομική άνεση, με ανθρώπους να πασχίζουν να τα βγάλουν πέρα, χωρίς κόσμο στα πιο κρίσιμα παιχνίδια του πρωταθλήματος, χωρίς θέρμανση τον χειμώνα στο γήπεδο, και γενικά με πολλά πράγματα που είχε η ομάδα στο παρελθόν να μην μπορεί να τα έχει. Νομίζω ότι όλα αυτά μας πείσμωσαν και μας ένωσαν στο να κάνουμε πολλά παραπάνω από όσα μπορούσαμε και να λειτουργούμε στο 110% για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Η μόνη πικρία που έχω είναι ότι όλη μας η προσπάθεια δεν στέφθηκε με την επιτυχία που θέλαμε και κρίθηκε  σε ένα και μόνο σφύριγμα που δόθηκε στο τελευταίο αγώνα, στην τελευταία φάση, στην ομάδα της ΑΕΚ. Αδικηθήκαμε και δεν μας δώσανε την ευκαιρία που αξίζαμε.

Για τον τελευταίο αγώνα δεν θέλω να πω τίποτα αφού τον είδε όλος ο κόσμος και νομίζω ότι και οι δύο ομάδες αξίζουν να παίξουν στην παραπάνω κατηγορία. Η ΑΕΚ το κατάφερε και εμείς θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο διάστημα για να δούμε αν τελικά θα αγωνιστούμε στην Α2 του χρόνου. Άποψη μου είναι ότι η ομάδα πρέπει να σχεδιαστεί για την Α2 γιατί σίγουρα θα ανοίξουν μία ή περισσότερες θέσεις για την άνοδο.

   Ο Ηρακλής πρέπει να επιστρέψει στην Α1 γιατί μόνο εκεί αξίζει να παίζει και ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει περισσότερο το τμήμα του μπάσκετ. Το αξίζει πραγματικά. Είναι κρίμα να μην γεμίζει αυτό το γήπεδο. Παλαιότερα σαν αντίπαλος ένιωθα πολύ άβολα με τον παθιασμένο κόσμο του Ηρακλή και νομίζω ότι είχε πολύ μεγάλο μερίδιο στις πορείες που έκανε η ομάδα.Στα λίγα παιχνίδια που είχαμε τον κόσμο μας είχαμε διαφορετική ψυχολογία και μας βοήθησε να κάνουμε νίκες. Η ομάδα έχει ανάγκη από τον κόσμο της.
   Τέλος εκτός από τον Χρήστο Χρηστίδη και τον Αντώνη Σαμαρά που έκαναν τα πάντα για εμάς θέλω μαζί με τους συμπαίκτες μου να ευχαριστήσουμε και κάποιους αφανείς ήρωες που η συμβολή τους στην ομάδα ήταν καταλυτική και αυτοί είναι ο φροντιστής μας Θόδωρος Περλεκίδης, οι γιατροί μας Ρήγας Σαντάς και Κώστας Μανώλογλου και ο φυσιοθεραπευτής Γιάννης Σαντάς καθώς και η πολύτιμη βοήθεια από την Λίνα Τραμουντάνη φυσιοθεραπεύτρια και υπεύθυνη του γυναικείου τμήματος μπάσκετ της ομάδας μας. Επίσης και τον Γιώργο Κυρούδη προπονητή μας αλλά και διευθυντή της κλινικής EUROMEDICA.
   Το μέλλον λέει προπονήσεις μετά από λίγες μέρες ξεκούρασης υπό της οδηγίες των προπονητών μας Θωμά Κωστόπουλου και Δημήτρη Βατού.
Εύχομαι στους συμπαίκτες μου υγεία και στον Ηρακλή να ανέβει εκεί που του αξίζει. Καλές γιορτές σε όλους.
 
 Υ.Γ. ευχαριστώ προσωπικά το IRAKLIS1908.GR για τον χώρο που μου έδωσε για να μπορώ να μοιράζομαι τις απόψεις μου για την ομάδα μας.
  Δημήτρης Μασλαρινός  #7

Most Popular

To Top