Γιώργος Μαυρόπουλος

Αυτόν τον αγώνα θα τον κερδίσει ο κόσμος‏

Την Τετάρτη χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία αλλά ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό…

δείτε την βαθμολογία και την τελευταία αγωνιστική και θα καταλάβετε ότι με νίκη επί του Παναιτωλικού, η απ’ ευθείας άνοδος δεν χάνεται παρά μόνο με θαύμα. Προς το παρόν ξεχάστε ότι έγινε στον Βόλο, κοιτάξτε μπροστά.
         Πραγματικά, σήμερα είμαι πιο αισιόδοξος από ποτέ. Ειλικρινά, έχω καλό προαίσθημα, και θα σας πω και τον λόγο. Όλες οι ομάδες που διεκδικούν την άνοδο, έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους, συνήθως είναι θέμα μέρας… όλη την χρονιά σας έλεγα ότι τα αποτελέσματα τα παίρνουν οι παίκτες και οι προπονητές…ιστορία, φανέλα και κόσμος σου δίνουν, άντε ένα 5% παραπάνω από τον αντίπαλο, που δεν τα έχει. Όμως μιλάω για ολόκληρο το πρωτάθλημα, και όχι για ένα παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι θα το πάρει ο κόσμος.
         Είμαι σίγουρος ότι οι κερκίδες θα γεμίσουν, κάποιοι ξεχασμένοι από τον θεό μου λένε ότι δεν τον χάνουν τον τελικό. Αυτοί που θα είστε εκεί, γεμίστε με θετική ενέργεια το κεφάλι και την καρδιά των παικτών του Ηρακλή. Έχω πρόταση, αν θέλετε σκεφτείτε το…ένα, άντε δύο συνθήματα το πολύ, τα γνωστά ,τα εύπεπτα, αυτά που όταν ξεκινάνε από το πέταλο ξεσηκώνουν και όλους τους υπόλοιπους. Ξέρω ότι ο οπαδός θέλει να προωθήσει το καινούριο, το πρωτότυπο, το περίπλοκο, όμως όπως και στην μουσική, επιτυχία κάνει πάντα το απλό. Υπάρχουν συνθήματα που θα τα φωνάξουν ΟΛΟΙ, εσείς γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα ποιά είναι αυτά… κάντε το όπως σε εκείνον τον προημιτελικό με τον Ολυμπιακό, που το αρχίσατε από την θύρα 10 και σας ακολούθησαν όσοι ήταν στο γήπεδο από το 5ο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Έτσι μετατράπηκε το γρήγορο 0-2 σε 2-2. και όλοι κοιτούσαν εσάς, μέχρι και οι οπαδοί του Ολυμπιακού, που από εκείνη την στιγμή δεν φώναξαν ένα σύνθημα, παρά μόνο σας χάζευαν από απέναντι. Να είστε σίγουροι ότι όσο δεν θα σταματάτε να ξελαρυγκίζεστε, άλλο τόσο οι παίκτες δεν θα σταματάνε να τρέχουν.
        Την Κυριακή φέρνουμε ΟΛΟΙ από έναν απενεργοποιημένο ηρακληδέα, και πάμε όλοι μαζί με θετική ενέργεια για να σπρώξουμε την ομάδα να πάει πάνω, εκεί που της αρμόζει… ΟΛΟΙ εκεί από νωρίς, αν γίνεται μία ώρα πριν τον αγώνα οι κερκίδες να είναι γεμάτες. Από εκείνη την ώρα μέχρι τις 8 δίνει ο καθένας τον καλύτερό του εαυτό και βάζει ένα λιθαράκι για ένα καλύτερο κυανόλευκο αύριο.

Most Popular

To Top