Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Iraklis Athens Club: «Ξυπνήστε»

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσαν οι φίλαθλοι του Ηρακλή απο την Αθήνα με την οποία καλούν την διοίκηση της ομάδας να κάνει τα πάντα για την άνοδο:Καυστική ανακοίνωση εξέδωσαν οι φίλαθλοι του Ηρακλή απο την Αθήνα με την οποία καλούν την διοίκηση της ομάδας να κάνει τα πάντα για την άνοδο:

Αναλυτικα:

 

Πριν μερικούς μήνες είχαμε τοποθετηθεί σε σχέση με τη συμμετοχή της ομάδας στη football league και τη δικαίωσή της με την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Η ανακοίνωσή μας είχε «πονέσει» και κάποιοι –ελάχιστοι είναι αλήθεια- έσπευσαν να μας λοιδορήσουν , καθώς νομίζουν πως είμαστε εδώ για να χαϊδεύουμε αυτιά. Πλανάστε οικτρά!

Κύριοι ξυπνήστε! Έχετε δώσει όρκο στο στοχοποιήμενο και κυνηγημένο λαό του ΗΡΑΚΛΗ  ότι θα κάνετε τα πάντα για την άνοδο. Τα αποτελέσματα ΔΕ σας δικαιώνουν. Όσο κοντά θέλετε να πιστεύετε πως είστε στους στόχους που ανακοινώσατε , τόσο μακρύτερα μπορεί να βρεθείτε ένα πρωί. Έχετε πάρει χαμπάρι πως σας ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής 6 (!) ομάδες; Ή μήπως θέλετε να σας θυμήσουμε τα περσινά;

Το ζητούμενο είναι να παραδεχόμαστε τα λάθη μας και να προσπάθουμε να τα διορθώνουμε. Και το ευτύχημα είναι πως υπάρχει χρόνος για να γίνει αυτό. Είναι πασιφανές πως η ομάδα χρειάζεται ποιοτική ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις. Απαιτούμε λοιπόν από τη διοίκηση και το νέο προπονητή –στον οποίο ευχόμαστε «καλή άνοδο»- αυτό που όλοι εμείς οι απλοί στρατιώτες της ιδέας του ΗΡΑΚΛΗ κρατάμε κάθε εβδομάδα στα πέταλα όλης της χώρας: TO ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ! Και η άνοδος κύριοι απαιτεί θυσίες! KAI ΑΠΟ ΕΣΑΣ!

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΣΑΙ!

 
 

Most Popular

To Top