Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Αυτόνομη Θύρα 10 και στο Βέλγιο !

Αυτόνομη Θυρα 10 στο ΒέλγιοΤην στιγμή που το ελληνικό ποδόσφαιρο ειναι σε αποσύνθεση, την στιγμή που τα γηπεδα αδειάζουν απο κόσμο, ιδρύθηκε συνδεσμός της ΑΘ-10  στο Βέλγιο
 
Το τελευταιο διάστημα ξεκινήσε μια προσπάθεια για να οργανωθούν οι φιλαθλοι του Ηρακλή στην περιοχή του Βελγίου και τελικά καρπώθηκε με επιτυχία.
 
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής :
Μετά το ανελέητο κυνηγητό του Ηρακλή μας σε όλα τα αθλήματα, καταπατώντας νόμους και ισονομία αλλά και αφού δείξατε ασέβεια στην ιστορία και στην προσφορά του Ηρακλή σε όλα τα επίπεδα, ήρθε η στιγμή να σας πούμε ευχαριστώ… Ευχαριστούμε γιατί μέσα από το μαρτύριο που περάσαμε αλλά ακόμα και τώρα βιώνουμε μας ΔΥΝΑΜΩΣΑΤΕ, ΜΑΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΑΤΕ. Μπορεί να ζούμε 2.500 χιλιόμετρα μακριά, αλλά η καρδιά μας χτυπάει για τον Ηρακλή! Έτσι λοιπόν, ξενιτεμένοι και ομογενείς οπαδοί του ημίθεου, βρεθήκαμε και αποφασίσαμε να οργανωθούμε εδώ στο Βέλγιο και να ανοίξουμε το πρώτο παράρτημα της Αυτόνομης Θύρας 10 στο εξωτερικό. Ο σκοπός μας είναι η οργάνωση, ενημέρωση για όλα τα θέματα του Ηρακλή μας και φυσικά η διοργάνωση εκδρομών όπου είναι δυνατό γιατί ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΛΕΙΨΑΜΕ ΠΟΤΕ! 
Στην χώρα-πρωτεύουσα της Ευρώπης η καρδιά του Ηρακλή θα χτυπά πλέον, πιο έντονα και πιο δυνατά.  
 
Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 0494844353, κυρίως απογευματινές ώρες. 
Ορκισμένοι στον ΗΡΑΚΛΗ
Ταγμένοι στην Α.Θ.10
Gruppo Autonomo 10 IRAKLIS Belgium
Αυτόνομη Θύρα 10 Βελγίου

 

Most Popular

To Top