Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ασφαλτίδης: «Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας στον προεδρό μας»

Ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή, Αργύρης Ασφαλτίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis»  και αναφέρθηκε στην τελική απόφαση της Football League να συμμετάσχει ο Ηρακλής στην δεύτερη κατηγορία.

 

Για την τελική απόφαση είπε:

«Είναι μια ανακούφιση για εμάς σε μια διαδικασία που κράτησε μήνες. Οφείλω να πω ότι ο μοναδικός σκοπός του Ηρακλή είναι να παίξει στην Σουπερ Λιγκ. Τα συναισθήματα είναι περίεργα, αντιφατικά και μπερδεμένα. Υπήρχαν φορείς που μία ήταν αρνητικοί και μία θετικοί.Μερίδα του λέοντος της επιτυχίας ανήκει στον Θόδωρο Παπαδόπουλο και όλοι εμείς στοιχιζόμαστε πίσω από αυτόν

Ήταν μια μεγάλη διαδικασία με πολλές μάχες οι οποίες ήταν όλες σημαντικές. Πολλές φορές συμβιβάζεσαι με ανθρώπους γιατί αυτοί είναι οι θεσμικοί συντελεστές σου».

Για τον Πιλάβιο:

«Το θέμα θα μπορούσε να μην είχε φτάσει ως εδώ και σε αυτό ευθύνεται ο Πιλάβιος, έπαιξε τον ρόλο του στην τελική απόφαση. Όμως, στην τελική της έκβαση, στο θετικό αυτό αποτέλεσμα φτάσαμε και χάρη σε αυτόν».

Τέλος, για το αγωνιστικό κομμάτι ανέφερε:

«Η σημερινή εξέλιξη αυξάνει τις υποχρεώσεις μας. Θα χαρούμε λίγο αλλά από εκεί και πέρα οι υποχρεώσεις βαραίνουν. Μπορώ να πω ότι θα γίνει ό,τι χρειαστεί για το καλό της ομάδας».

Most Popular

To Top