Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Aσφαλτίδης: «Γαϊτανάκι που δεν τελειώνει»

1005 1908Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Αργύρης Ασφαλτίδης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο μετά το τέλος της συνεδρίασης της Φούτμπολ Λιγκ, τονίζοντας ότι ο Ηρακλής θα συνεχίσει μέχρι τέλους τον αγώνα του, αλλά και το ότι παράλληλα ο σχεδιασμός για τη φετινή σεζόν προχωράει κανονικά.

 

«Αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ είναι ότι δόθηκε συνέχεια σε ένα πλέγμα αποφάσεων που ξεκίνησαν από την ΕΠΟ που μας ταλαιπωρεί και δεν δίνει καμία λύση επί της ουσίας. Υπάρχει μια καυτή πατάτα που αφορά την εκκρεμότητα ενός δίκαιου αιτήματός μας και ο ένας φορέας προσπαθεί να μεταθέσει τις ευθύνες στον άλλο. Η Football league, προσπαθεί να πετάξει το μπαλάκι στη Σούπερ Λίγκα και την Πολιτεία και αυτό είναι ένα γαϊτανάκι που συνεχίζεται».

Για το πώ θα αντιδράσει ο Ηρακλής σε όλα αυτά ο κ. Ασφαλτίδης τόνισε:

«Πολύς χρόνος δεν υπάρχει. Να ξεκαθαρίσουμε ότι γαι μας δεν είναι αυτοσκοπός να παίξουμε στη Φούτμπολ Λιγκ, αλλά να επανέλθουμε στη Σούπερ Λιγκ και στη συνέχεια να είμαστε μέσα στους κορυφαίους της Σούπερ Λιγκ.

Αυτή τη στιγμή όλα κινούνται παράλληλα με τον προγραμματισμό. Η ομάδα είναι πανέτοιμη για να κάνει πρωταθλητισμό στην τρίτη κατηγορία, αλλά εμείς έχουμε και μια ιστορική δέσμευση να παλέψουμε και την τελευταία πιθανότητα για αποκατάσταση της αδικίας.

Χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν. Είναι τώρα ή ποτέ. Και όταν λέω τώρα, μιλάω για μια απόφαση που θα βγει την ερχόμενη Δευτέρα το αργότερο Τρίτη».

Τέλος, στο ερώτημα από ποιον εξαρτάται αυτή τη στιγμή να παρθεί η απόφαση για να συμμετάσχει ο Ηρακλής στη Φούτμπολ Λιγκ είπε:

«Νομίζω ότι είναι καθαρά πολιτική απόφαση. Αν υπάρχει η βούληση, τότε θα γίνει. Η Καβάλα καλά κάνει και λέει ότι θα πιέσει με το θέμα των αδειδοτήσεων. Αυτή τη στιγμή στη Σούπερ Λιγκ υπάρχουν ομάδες που απολαμβάνουν τα προνόμια, χωρίς να το δικαιούνται».

Most Popular

To Top