Κόσμος

Αποχωρεί ο Γιοβάνοβιτς απο το ΑΠΟΕΛ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να αποτελέσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός προανήγγειλε την αποχώρηση του από την ομάδα, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την ήττα 3-1 από τη Νέφτσι Μπακού και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα έγινε δέκτης αποδοκιμασιών από τους οπαδούς τόσο ο ίδιος, όσο και ο πρόεδρος της ομάδας, Φοίβος Ερωτοκρίτου. Τα πάντα για το μέλλον του Σέρβου τεχνικού θα κριθούν εντός της ημέρας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες τον σύλλογο.

«Είμαι πολύ ψύχραιμος κι αυτό που λέω το εννοώ. Καταρχήν για όλα αυτά που έγιναν σήμερα, φέρω ευθύνη εγώ. Αυτό που αισθάνομαι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι ότι κατάφερα να απογοητεύσω σήμερα πάρα πολλούς. Αρχικά απογοήτευσα τους ανθρώπους που δούλεψαν τόσο καιρό μαζί τους, τη διοίκηση, και φυσικά όλο αυτό τον κόσμο που ήρθε να μας βοηθήσει να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτό που λέω δεν είναι μόνο σχήμα λόγου. Απογοήτευσα τους παίκτες μου γιατί δεν μπόρεσα να τους βοηθήσω στον αγωνιστικό χώρο. Φέρω ευθύνη για τις αποδόσεις τόσο των παλιών όσο και των νέων παικτών» δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου του χθεσινού (30/08) αγώνα και πρόσθεσε:

«Σκότωσα τα όνειρά τους και δεν μου αρέσει αυτό. Ζούσαν με την προοπτική να αγωνίζονται στα γήπεδα της Ευρώπης. Απογοήτευσα τη διοίκηση, που μου είχε εμπιστοσύνη το διάστημα. Όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, ήταν όλες δικές μου αποφάσεις και σήμερα άκουσα πολλές φορές ότι οι φίλοι της ομάδας μέσα στην απογοήτευση τους αποδοκίμαζαν αυτούς τους παίκτες. Δεν μπορώ να το εκλάβω ότι είναι σωστό και δίκαιο από την στιγμή που εγώ σαν προπονητής αυτής της ομάδας, εγώ είμαι ο υπεύθυνος. Είναι άδικο να κρίνονται τόσο αυστηρά, άτομα που δεν φταίνε.

Απογοήτευσα φυσικά και τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, σ’ αυτούς που σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να τους κάνω. Ίσως έχει φτάσει στο τέλος της η παρουσία μου στο ΑΠΟΕΛ. Έχω μιλήσει μόνο στους παίκτες μου και όχι στους ανθρώπους της διοίκησης. Αυτό που αισθάνομαι θα το κάνω, γιατί για την κατάσταση που δημιουργήθηκε ο κύριος υπεύθυνος είμαι εγώ. Προσεχτικά δεν ζητάω συγνώμη. Το μόνο πράγμα που δεν θέλεις είναι να απογοητεύεις τους άλλους. Ίσως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Αν όμως η διοίκηση πιστεύει ότι μπορεί να βγάλω από αυτήν την θέση το ΑΠΟΕΛ τότε μπορεί να το κάνω».

Most Popular

To Top