Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Βγάζει απωθημένα ο Κούγιας για τον Ηρακλή

Απωθημένα φαίνεται να έχει ο Αλέξης Κούγιας με τον Ηρακλή, αφού με σημερινές του δηλώσεις προσπάθησε να δημιουργήσει εκ νέου θέμα.

 

Συγκεκριμένα μιλώντας στον ARENA FM 89.4 είπε :

“Ο Ηρακλής πάει για άνοδο, αλλά δεν θα αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος του Ηρακλή. Ηρακλής δεν υπάρχει, αυτή η ομάδα είναι η ΑΕ Ποντίων. Είναι πολύ πιθανό να μην ανέβουν ομάδες σαν την Παναχαική, τη Λάρισα, τη Δόξα Δράμας, τον Πανσερραϊκό με πολύ κόσμο και παίζουν ο Πλατανιάς, η Ξάνθη και η Τρίπολη με 500 εισιτήρια. Η Τρίπολη παρέμεινε με ένα ειδικό τρικ πρόπερσι και τώρα κυνηγάει το πρωτάθλημα και είναι στον τελικό κυπέλλου. Αυτοί δεν έχουν 1000 εισιτήρια σε κάθε παιχνίδι και τώρα λένε έχουν δώσει 6.000 εισιτήρια για τον τελικό κυπέλλου, ενώ έχουν πάει να τα μοιράσουν σε όλα τα σχολεία. Ο Απόλλων Σμύρνης έχει έναν αξιόλογο πρόεδρο και είναι μια αξιόλογη ομάδα, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Η Παναχαϊκή δεν ανέβηκε εξαιτίας του λαμόγιου του Αμπάρκιολη και ανέβηκε πέρυσι ο Πλατανιάς, που δεν έχει 500 φιλάθλους”

 Ξεχνάει όμως ότι ο Ηρακλής υποβιβάστηκε με το έτσι θέλω στην Δ΄ Εθνική. Του στέρησαν έσοδα περίπου 9 εκ ευρω. Αντίθετα τον υποχρεωσαν να παίζει με όλα τα χωριά της Ελλάδος και να βρει τον τρόπο να πατήσει στα πόδια του και να προσπαθεί να επιστρεψει στην Σούπερ Λίγκ.

Most Popular

To Top