Βόλει Ηρακλής

Aποσύρεται, λέει, η… Σύρος!

Mάλλον δεν έχουν μάθει να μιλούν ξεκάθαρα στην όμορφη Σύρο. Απ’ τη μια ήθελαν να παίξουν, αλλά μετά ψιθύριζαν στο αυτί του διαιτητή πως δε θέλουν, επειδή δεν κάθονται οι φίλαθλοι τους, τώρα εκδίδουν ανακοίνωση ότι αποχωρούν, αλλά δε λένε ξεκάθαρα ότι αποσύρονται απ’ τον τελικό. Εύχονται, πάντως, καλό καλοκαίρι, ευχή την οποία τους ανταποδίδουμε…

Έτσι (νομίζουν ότι) βγαίνουν και κερδισμένοι επικοινωνιακά (καλά, ο Ηρακλής σε αυτόν τον τομέα είναι ανύπαρκτος, είναι γνωστό αυτό), αφού γνωρίζουν ότι όποτε γίνει ο τελικός, όποιοι παίκτες κι αν παίξουν, όσοι φίλαθλοι κι αν είναι στο γήπεδο, σε όποιο γήπεδο κι αν παίξουν, με όποιον Καραμπέτσο κι αν έχουν διαιτητή, δεν πρόκειται να κερδίσουν. Οπότε κάνουν μια ηρωική έξοδο, κερδίζουν την αγάπη όλων των… αγνών και αντικειμενικών καταγραφέων του αθλήματος, κόκκινης ή πράσινης σκούφιας, και όλα καλά. Βέβαια, η ΕΣΑΠ περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει σε μια τέτοια προσπάθεια διακωμώδησης του αθλήματος, όπως ας πούμε και να θυμηθεί τι λέει ο κανονισμός για ομάδες που αποσύρονται (αν αποσύρονται) από αγώνες και δη τους τελικούς του πρωταθλήματος και τι προβλέπει για το… επόμενο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φοίνικα που κλείνει με την ευχή για καλό καλοκαίρι, έχει ως εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φιλάθλους μας, τους αθλητές μας, τους χορηγούς μας, τους ανθρώπους του ελληνικού βόλεϊ, αλλά και την ΟΠΑΠ Α.Ε. και τη Nova που στηρίζουν οικονομικά το πρωτάθλημα της Volleyleague, αποφασίσαμε ότι δεν μπορούμε να συμμετέχουμε άλλο σε μία διοργάνωση που διεξάγεται με όρους και κανόνες… ζούγκλας.
Η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου δεν θα επιτρέψει να τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των παικτών και των φιλάθλων της ανάλογα με τις διαθέσεις κάποιων ανεγκέφαλων και επικίνδυνων, που έχουν διώξει από τα γήπεδα την πλειοψηφία των υγιών φιλάθλων. Καμία επιτυχία, κανένας τίτλος δεν το αξίζει αυτό…
Όσο οι αποφάσεις των διοικήσεων των συλλόγων θα λαμβάνονται υπό την απειλή επικίνδυνων “στρατών” οπαδών, η Σύρος δεν θα έχει καμία θέση σ’ ένα τέτοιο πρωτάθλημα.
Καλό καλοκαίρι…».

Most Popular

To Top