Ελλάδα

Απορρίπτεται η προσφυγή του ΠΑΟ κατά της αναδιάρθρωσης

Μετά από τρεις και πλέον μήνες «κρυφτό», το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αναμένεται σήμερα Τρίτη 29/1

σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus, να εκδώσει απόφαση σχετικά με την προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης της Super League για αναδιάρθρωση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η προσφυγή του Παναθηναϊκού θα απορριφθεί κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι από το τρέχον πρωτάθλημα της Super League θα υποβιβαστούν δύο ομάδες και από την Football League θα ανέβουν τέσσερις.

Κύκλοι της ΕΠΟ εκτιμούν ότι το επόμενο βήμα του Παναθηναϊκού θα είναι να προσφύγει στο CAS (διεθνές διαιτητικό δικαστήριο της Λωζάνης). Όμως δεν αποκλείεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πέραν του CAS να ακολουθήσει και την οδό των πολιτικών δικαστηρίων στρεφόμενη κατά της απόφασης αλλά και της σύνθεσης της επιτροπής, την οποία θεωρεί μη νόμιμη και για αυτό στις 20 Οκτωβρίου είχε θέσει θέμα αντικατάστασής της.

Από τις αντιδράσεις που θα προκύψουν από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε περίπτωση που οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν και η απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου είναι απορριπτική, θα φανούν και οι προθέσεις της ΠΑΕ για τις επόμενες κινήσεις της.

Most Popular

To Top