Μάκης Ιωαννίδης

Απομακρύνεται ο στόχος της απευθείας ανόδου

 Στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη ο Ηρακλής έχασε ακόμα μια ευκαιρία για να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την επιστροφή στην Σουπερ Λίγκ.

 

Τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων που είχαν προηγηθεί οι αναμετρήσεις τους ευνόησαν τους κυανόλευκους. Ωστόσο δεν κατάφεραν να πετυχουν τον στόχο τους και να πάρουν την πολύτιμη νίκη και έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα στο παρά πέντε πήρε και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πλέον αρχίζει να ξεκαθαρίσει η πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος ( Εργοτέλης, Ολυμπιακός Βόλου και Απόλλων Σμύρνης) με τον Ηρακλή να βρίσκεται πιο πίσω. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη αλλά δεν φαίνεται ( με τα υπάρχοντα δεδομένα) εφικτό ότι μπορεί να την καλύψει και να είναι σε ανταγωνιστική θέση. Αντίθετα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο , καθώς ακολοθούν βαθμολογικά άλλες 6-7 ομάδες και κάθε γκέλα θα είναι οδυνηρή.

Χρειάζεται πλέον ένα κλικ για τους κυανόλευκους σε έναν αγώνα όπως αυτός με τα Ψαχνά για να μπορέσει να καλύψει την διαφορά και να αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει.

Γιατί είναι ξεκάθαρο πλέον πως η έδρα πληγώνει τον Ηρακλή , καθώς έχει από τις χειρότερες επιδόσεις του πρωταθλήματος σε αντίθεση με την εκτός έδρας παρουσία που είναι η καλύτερη ομάδα.

Ο χρόνος πλέον είναι αντίπαλος και οι αναμετρήσεις μειώνονται και θα πρέπει άμεσα να έρθουν τα αποτελέσματα. Γιατί διαφορετικά αποχαιρετά το όνειρο.

Διάθεση υπάρχει, οι παίκτες δείχνουν ότι μοχθούν περισσότερο το θέμα είναι να μπορέσουν να έρθουν και τα αποτελέσματα και αυτό δεν έχει στις τελευταίες δυο αναμετρήσεις.

Most Popular

To Top