Ελλάδα

Απολογείται σήμερα ο Παναιτωλικός

Απολογείται σήμερα στις 11 το πρωί  η ΠΑΕ Παναιτωλικός στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League

για τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Αγρίνιο και τον τραυματισμό του Σταμάτη Καρρά από κροτίδα που έριξε οπαδός του Παναιτωλικού στον αγωνιστικό χώρο, πριν την έναρξη του αγώνα.

Η κλήση από τον αθλητικό δικαστή έγινε μετά από…

…την πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 22 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012.

Το άρθρο 22 αναφέρει πως η διαστρέβλωση-αλλοίωση συνθηκών διεξαγωγής αγώνα, στην περίπτωση που υπαίτια είναι και η ομάδα, επιφέρει ποινή αφαίρεσης επτά βαθμών.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεση, δια του δικηγόρου της κ. Χάρης Γρηγορίου, ο οποίος και θα καταθέσει φάκελο για λογαριασμό της ΠΑΕ, με όλα τα στοιχεία που αφορούν τον τραυματισμό του Σταμάτη Καρρά, ενώ θα αναφερθεί και στους λόγους που ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε δυσμενή θέση, σε σχέση με τον Παναιτωλικό σ’ ένα παιχνίδι κορυφής, μετά τον τραυματισμό του Σταμάτη Καρρά.

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής δύσκολα θα βγει σήμερα και το πιθανότερο είναι να βγει την προσεχή Πέμπτη 20/6, μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό (19/6).

Most Popular

To Top