Βόλει Ηρακλής

Αποφασίζει σήμερα η ΕΕΑ για Ηρακλή

Έξι ΤΑΑ από τα 12 της Βόλεϊ Λιγκ θα περάσουν το μεσημέρι της Τρίτης από το μικροσκόπιο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για να πάρουν την αδειοδότηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα Η κατάσταση είναι δύσκολα για τον Παναθηναϊκό και τον Ηρακλή, ενώ θα εξεταστούν και οι φάκελοι των ΤΑΑ Κηφισιά, Φοίνικας, Λαμία και Άρης.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πρόβλημα με την εξόφληση της τελεσίδικης υπόθεσης του Γκιγιάμ Σαμικά. Ο δικηφόρος του Γάλλου δεν δέχτηκε τους διακανονισμούς και ζητάει να εξοφληθεί όλο το ποσό. Η μοναδική παραχώρηση που κάνει ο ίδιος ο παίκτης είναι να μην εισπράξει τους τόκους και τις προσαυξήσεις αλλά το ποσό είναι τεράστιο. Είναι 107.000 Ευρώ την ώρα που πρέπει να πληρωθούν οι δόσεις του Ερπ και του Αντρέ. Μέχρι αργά απόψε δεν βρέθηκε λύση και η τελευταία προσπάθεια που θα κάνει το πρωί η διοίκηση του Ερασιτέχνη είναι να δεχτεί ο δικηγόρος του Σαμικά τον διακανονισμό διαφορετικά θα μπλοκάρει η αδειοδότηση του Παναθηναϊκού και η εξέλιξη θα βάλει ταφόπλακα στις όποιες προσπάθειες για στελέχωση της ομάδας.
Δύσκολη παραμένει η κατάσταση και στον Ηρακλή. Η διοίκηση του «γηραιού» ζητάει προθεσμία λίγων ημερών ώστε να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά αλλά όλες οι ελπίδες έχουν βασιστεί στην περίπτωση να εγγρίνει το Υπουργείο Οικονομικών την έκδοση ΑΦΜ σε όλα τα ΤΑΑ ανεξάρτητα από τα οικεία Ερασιτεχνικά σωματεία.

Most Popular

To Top