Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Αποφασισμένος ο Θόδωρος Παπαδόπουλος

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και ο στόχος δεν επιτευχθηκε . Στον Ηρακλή όμως ήδη έχουν ξεκινήσει για την επόμενη μέρα και είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα .

 

Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος  είναι αυτός που ηγείται της προσπάθειας σε ένα καθοριστικό κομμάτι που έχει να κάνει  με την επόμενη μέρα. Αποκλειστικός στόχος είναι η άμεση επιστροφή στην Σουπερ Λίγκ. Το πλάνο που υπάρχει και προσπαθούν να βαδίσουν πάνω σε αυτό  είναι απλό. Η ομάδα να κερδίσει την άνοδο σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν συμμετέχει και έπεται συνέχεια .

Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο πρόεδρος των κυανόλευκων δείχνει αποφασισμένος να το πράξει αυτό και δεν σκέφτεται οποιοδήποτε τίμημα.  Είναι χαρακτηριστικό ότι  μετά την συμφωνία που υπήρξε ανέλαβε και ένα σημαντικό χρέος που έχει να κάνει με την λειτουργία της Μίκρας. Αυτό προϋποθέτει αρκετές χιλιάδες ευρώ για την συντήρηση του γηπέδου, τις οφειλές στην ΔΕΗ αλλά και όλα τα έξοδα που  δεν ήταν δική του υποχρέωση  αλλά την ανέλαβε για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά η ομάδα.

Σε μια εποχή που δεν φαίνεται να υπάρχουν άνθρωποι  από την οικογένεια του Ηρακλή , ο Παπαδόπουλος ήρθε και θέλει να πετυχει αυτό που θέλουν και όλοι οι φίλαθλοι.  Να ξαναπάρει η ομάδα την θέση που της ανήκει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακόμα και στο θέμα της δημθουργίας της νεας ΠΑΕ αν και θα μπορούσαν να ξεκινήσουν από ένα μικρό χρηματικό ποσό , οι «κυανόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στο όριο που είναι απαραιτητο για την συμμετοχή στην Φουτμπολ λίγκ και αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρω.

Η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας είναι  στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων της ομάδας, που ταυτόχρονα όμως προσπαθούν να λειτουργήσουν και άλλους τομείς που ήταν παραμελημένοι στον σύλλογο, όπως ακαδημίες, μάρκετινγκ κ.α

Την στιγμή που όλοι ασχολούνται με την επιβίωση τους  στην Σουπερ Λίγκ ή στην Φουτμπολ λίγκ, ο Ηρακλής δημιουργεί και είναι πλέον ένα βήμα μπροστά όσο και αν αυτό δεν φαίνεται σε πρώτη φάση.

Most Popular

To Top