Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Απίστευτη σφαγή του Ηρακλή

Κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε και πιο σοφοί. Ποιος είπε ότι το πόλο παίζεται με έξι παίκτριες και μία τερματοφύλακα… Λάθος, λάθος.

 

Σήμερα (28/06) αποδείχθηκε, στον αγώνα των Νεανίδων που φιλοξενήθηκε στο κολυμβητήριο του Πειραιά, το «Παπαστράτειο» κι έπαιξαν ο Ηρακλής με τον Ολυμπιακό (για την ιστορία το σκορ είναι 5-14), ότι μια επτάδα παικτριών είναι… περιττή. Το άθλημα γίνεται πιο θεαματικό όταν ο αριθμός μειώνεται στο 4.

Και για να πάμε στην αναφορά (και μόνο) των γεγονότων, ο Ολυμπιακός των πολλών μεταγραφών (και στις ακαδημίες) έχανε στο ημίχρονο 4-2 από τον Ηρακλή που κατέβηκε στην Αθήνα, λόγω οικονομικών προβλημάτων, με μια ενδεκάδα παικτριών.

Ομως φαίνεται ότι μέχρι τότε αυτό δεν ήταν καλό, αρεστό, όμορφο για το άθλημα του πόλο… Κι εκεί που φαινόταν ότι η έκπληξη θα γίνει, οι αποβολές έπεφταν σαν βροχή. Ο Ηρακλής τελείωσε με 18 αποβολές κατά του και μόλις 5 υπέρ του.

Οταν το 3ο οκτάλεπτο είχε 2.58 για να ολοκληρωθεί, είχαν βγει από τον αγώνα (ΗΔΗ) τρεις βασικές παίκτριες του Ηρακλή. Η κεντρική αμυντικός Αβράμη, όπως κι η Τερζή, αλλά κι η βασική φουνταριστός, Σοφία Τριχολίδου. Τότε το σκορ ήταν 5-5 και μετά τον… αποδεκατισμό τελείωσε το 3ο οκτάλεπτο με 5-7 υπέρ του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια οι διαιτητές είχαν… ρέντα και… κέφια κι απέβαλαν από συνήθεια, με τις αδερφές Καρυπίδου να βγαίνουν εκτός μάχης όπως κι η Καραδημήτρη.

Ο «Γηραιός» αναγκάστηκε να παίζει με τέσσερις παίκτριες και μία τερματοφύλακα κι ευτυχώς για το άθλημα ο Ολυμπιακός ακολούθησε από εκείνο το σημείο το Fair Play, μια κι όποτε αποβάλλονταν μια παίκτρια των Θεσσαλονικέων, οι «ερυθρόλευκοι» έβγαζαν κι αυτοί μια δικιά τους.

Μετά από όλα τα παραπάνω, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του

Πηγή :apollowaterpolo.gr

 

Most Popular

To Top