Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Απίστευτη σπατάλη στην ΠΑΕ και απίθανες τιμολογήσεις !

Απίστευτες  καταστάσεις   ανακαλύπτουν  στον Ηρακλή και αφορά παλιές αμαρτίες . Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα που αφορά τα εισιτήρια διαρκείας.

 

Πρόσωπα και ονόματα δεν θα αναφέρουμε για ευνόητους λόγους. Η ιστορία έχει όμως ως έξης.  Στο διάστημα  της θητείας που η ΠΑΕ είχε μεγαλομέτοχο  είχαν  διατεθεί περίπου 4.000 εισιτήρια διαρκείας.  Για τις ανάγκες της κατασκευής τους απαιτούνταν  ειδικά «μηχανάκια»  για την παραγωγή τους.  Το κόστος για καθένα  από αυτά ήταν περίπου 1.000 ευρώ. Ωστόσο μια εταιρία  δάνεισε  δέκα τέτοια «μηχανάκια» για τις ανάγκες της ομάδας.

Το ευτράπελο όμως  είναι ότι  παράγοντας της ομάδας χρέωσε 10 ευρώ το κάθε διαρκείας και έτσι αξίωσε 40.000 ευρώ από την ΠΑΕ !

Όλα αυτά την στιγμή που τα «μηχανάκια» είχαν δοθεί  ΔΩΡΕΑΝ.

Μετά  πώς να μην χρεωθεί η ΠΑΕ  και να αναζητούνται ευρώ  που πήγαν …. Χαμένα.

Εύλογα οι φίλαθλοι του Ηρακλή μπορούν  να πουν στον τότε πρόεδρο της ΠΑΕ. «δεν ήξερες δεν ρώταγες».

 

Ένα δεύτερο περιστατικό που ανακάλυψαν στην Μίκρα έχει να κάνει με το πετρέλαιο.  Στην φετινή σεζόν  για τις ανάγκες της λειτουργίας της Μίκρας χρειάστηκε περίπου 1,5 τόνος πετρέλαιο.  Για το ίδιο διάστημα παλιότερα  είχαν  δηλώσει ότι χρειάστηκαν 25 τόνοι (!)  πετρέλαιο με την διαφορά να είναι χαοτική και φυσικά αυτό το ποσό βάραινε τα λειτουργικά έξοδα της ΠΑΕ . 

Most Popular

To Top