Ελλάδα

Θρίλερ με την αναβολή, απειλεί με αποχώρηση η Σύρος

Έντονο παρασκήνιο παίζεται τις τελευταίες ώρες στην ΕΣΑΠ μετά το αίτημα αναβολής του 3ου και του 4ου τελικού που κατέθεσε ο Ηρακλής με τον Φοίνικα στη Σύρο επειδή ο Γιώργος Τζουμάκας θα αγωνιστεί στο σχολικό πρωτάθλημα.

 

Ο Ηρακλής έχει συμμάχους τον ΠΑΟΚ, τη Λαμία και την Κηφισιά και ο Φοίνικας απειλεί με αποχώρηση ακόμα και από τον αυριανό τελικό!

Αν και μιλάμε για επαγγελματικό πρωτάθλημα οι κανονισμοί της ΕΣΑΠ παραπέμπουν στους κανονισμούς της ΕΟΠΕ που προβλέπουν αναβολή αγώνα για συμμετοχή αθλητή στο σχολικό πρωτάθλημα.

Ο Ηρακλής πρότεινε ο 3ος και ο 4ος τελικός να γίνει 27 και 28 Απριλίου αντί

Αυτή την ώρα υπάρχει ισορροπία ψήφων 4-4 για αναβολή του 3ου και του 4ου τελικού των πλέι οφ με τον Φοίνικα στη Σύρο. Κατά της πρότασης του Ηρακλή είναι Φοίνικας Σύρου, Ολυμπιακός, ΕΑΠ, και Παμβοχαϊκός, λευκό ψήφισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ενώ από την τοποθέτηση του Παναθηναϊκού και του Άρη θα κριθεί η τύχη της πρότασης του Ηρακλή αλλά και όλου του πρωταθλήματος καθώς ο Φοίνικας απειλεί με αποχώρηση από το πρωτάθλημα και με παραίτηση ο πρόεδρος του Δημήτρης Παλιοπόρτας.

Most Popular

To Top