Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Απειλεί με ενστάσεις και η Παναχαϊκή

1743 logoira1908Μόλις μια μέρα πριν την έναρξη της φετινής Football League, η ΠΑΕ Παναχαϊκή απειλεί πως θα καταθέσει ενστάσεις για αντικανονική συμμετοχή όσων ποδοσφαιριστών αποκτήθηκαν από τους Ολυμπιακό Βόλου, Ηρακλή και Καβάλα μετά την προθεσμία που είχε δώσει η διοργανώτρια αρχή, μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου. 
 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

 
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πληροφορείται καθημερινώς μεταγραφές τις οποίες ολοκληρώνουν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου,η ΠΑΕ Καβάλα και η ΠΑΕ Ηρακλής. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν γνωρίζει βάση ποιας διαδικασίας γίνονται αυτές οι μεταγραφές και πώς δεν ενεργοποιείται η απόφαση την οποία έλαβε το Δ.Σ. της Football League οι συγκεκριμένες ανώνυμες εταιρίες να κάνουν μεταγραφές μέχρι την Τρίτη 25-9. 
 
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δηλώνει ότι θα καταθέσει ενστάσεις κακής συμμετοχής για οποιοδήποτε παίκτη αποκτήθηκε μετά την συγκεκριμένη προθεσμία και καλεί και τις άλλες ΠΑΕ να πράξουν το ίδιο. 
Είναι αδιανόητο να καταργείται με τόσο χοντροειδέστατο τρόπο κάθε κανόνας μεταγραφών και κανείς να μην αντιδρά. 
Το χειρότερο είναι ότι σε αυτήν την καταστρατήγηση προβαίνουν Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες που μέχρι τώρα είχαν σαν σημαία τους το γεγονός ότι αδικήθηκαν».

Most Popular

To Top