Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Απαραίτητη νοοτροπία νικητή και στα φιλικά !

Με ισοπαλία ξεκίνησε τις φιλικές αναμετρήσεις ο Ηρακλή κόντρα στον Πιερικό με 1-1.

 Με μια πρώτη ανάγνωση αυτό το αποτέλεσμα είναι αρνητικό για μια ομάδα που αποκλειστικός της στόχος είναι ο πρωταθλητισμός. Πολύ περισσότερο όταν έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα που δεν έχει και πολλά να επιδείξει. Ο κόσμος περιμένει από αυτόν τον Ηρακλή να δείξει πολλά και κυρίως να δείξει ότι έχει την νοοτροπία του νικητή. Αυτό το μήνυμα θα πρέπει να αποσταλεί σε όλους και μέσα από τα φιλικά και το πρώτο δείγμα τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι ήταν αρνητικό. Φυσικά τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν έχουν να προσδώσουν τίποτα περισσότερο, αλλά μια πρώτη εντύπωση μένει πάντα και ιδιαίτερα στους φιλάθλους.

Από την άλλη μεριά υπάρχουν χιλιάδες δικαιολογίες αναφορικά με την παρουσία της ομάδας. Ήταν το πρώτο φιλικό, αγωνιστήκαν 25 ποδοσφαιριστές, υπήρχε υψηλή θερμοκρασία, η ομάδα προπονήθηκε κανονικά και το πρωί και φυσικά πρόκειται για μια νέα προσπάθεια με 14 καινούργιους ποδοσφαιριστές.

Ο Γκόγκιτς βλέπει καθαρά προπονητικά αυτές τις αναμετρήσεις αι τον ενδιαφέρει κυρίως να εφαρμόζονται κάποια πράγματα που δείχνει καθημερινά στις προπονήσεις. Είδε κάποια θετικά στοιχεία αλλά είδε και τις αδυναμίες της ομάδας.

Η προετοιμασία συνεχίζεται και λογικά στα επόμενα φιλικά που θα είναι και ομάδες με καλύτερο ρόστερ θα φανεί μια πρώτη αμυδρή εικόνα του νέου Ηρακλή.

Στην Θεσσαλονίκη το ισόπαλο αποτέλεσμα ακούστηκε αρνητικά γιατί κανένας δεν θέλει να περάσει όσα συνέβησαν στην περσινή σεζόν. Δεύτερο δείγμα την Τετάρτη (7/8) με την ομάδα του Μπάνσκο

Most Popular

To Top