Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Αρβανίτης : «Απαράδεκτή συμπεριφορά σε βάρος του Ηρακλή»

Κατά την διάρκεια του Ιουνίου υπήρξε η πορεία των φιλάθλων του Ηρακλή, που θέλησαν να θυμίσουν σε όλους το αίσθημα της αδικίας που υπήρξε πέρσι με την ομάδα και τους διαδοχικούς υποβιβασμούς σε αντίθεση με όσα συμβαίνουν φέτος , αναφορικά με τις αδειοδοτήσεις.

 

Ιδιαίτερη αίσθηση είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ που είχε προβάλει το θέμα και έκανε θετικά σχόλια για τους φιλάθλους των κυανόλευκων.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή επικοινώνησαν μαζί του και τον ευχαρίστησαν  και τότε είχε ζητήσει  ένα κασκόλ της ομάδας και  ένα λάβαρο.

Η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα και στην εκπομπή της Τρίτης  για μισή ώρα σχολίαζε αυτό το γεγονός και έκανα πάλι εκτενή αναφορά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το Iraklis1908.gr επικοινώνησε  με τον Κώστα Αρβανίτη   που είπε χαρακτηριστικά:

«Έκανε αυτό που αισθάνομαι. Υπάρχει μια τεράστια αδικία σε βάρος του Ηρακλή.  Καταπόντισαν  μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδος  και φέτος κλείνουν όλοι τα μάτια τους   με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ανάλογες τιμωρίες. Αν αυτό δεν είναι αδικία τότε ποιο είναι»

Συνεχίζοντας ο δημοσιογράφος της ΝΕΤ συμπλήρωσε :

«Η ομάδα που υποστηρίζω είναι ο Απόλλων Αθηνών. Μαζί με τον Ηρακλή είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδος.  Κόμμα αλλάζεις,  γυναίκα αλλάζεις, ομάδα όμως δεν αλλάζεις και έτσι καταλαβαίνω τους φιλάθλους του Ηρακλή και την στενοχώρια που έχουν μετά από όσα συνέβησαν. Εμάς όμως  δεν μας έριξαν , «πέσαμε» μόνοι μας. Τον Ηρακλή τον υποβίβασαν  με όχι έναν σωστό τρόπο. Έχω την ανάγκη ως δημοσιογράφος και μάλιστα σε  ένα κρατικό μέσο ενημέρωσης να το στηλιτεύω αυτό. Πρέπει να υπάρχει ισονομία. Δεν μου άρεσε αυτό που έγινε στον Ηρακλή. Είναι απαράδεκτό. Δεν  το έκανα αυτό για να κερδίσω κάποια συμπάθεια είναι υποχρέωση μου. Είμαι κατά της βίας που υπάρχει στα γήπεδα αλλά θα πρέπει όλα να κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα χαρτιά και μάλιστα κατά το δοκούν»

Καταλήγοντας ο Κώστας Αρβανίτης συμπλήρωσε:

«Πάντα ο Ηρακλής  μου προξενούσε ιδιαίτερα αισθήματα  και θεωρώ ότι μαζί με τον Απόλλων έχουν προσφέρει πολλά στην Ελλάδα. Μάλιστα έχω μάθει και την ιδιαίτερη σχέση που υπάρχει με τον Ηρακλή και την Θεραπευτική κοινότητα «Ιθάκη» κάτι που είναι σημαντικό να διώχνεις τα παιδιά από τα ναρκωτικά και να τα σπρώχνεις στον αθλητισμό και ειδικότερα στο τζούντο όπως κάνουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης»

,

Most Popular

To Top