Βόλει Ηρακλής

Αντίθετες διαδρομές

Σε μια χρονιά με διαφορετικούς στόχους για τις δύο ομάδες , με τον μεν Ηρακλή να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τον δε Ολυμπιακό να φιγουράρει πρώτος και αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας και να στοχεύει στο δέκα στα δέκα. Παρόλη όμως την συγκεκριμένη κατάσταση το παιχνίδι είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες και αποτελεί κομμάτι της παράδοσης του αθλήματος.

Την περασμένη σεζόν δύο φορές αναμετρήθηκαν οι δύο τους στο πρωτάθλημα, με τους νταμπλούχους να μετρούν ισάριθμες νίκες.

Πολλά είναι τα πρόσωπα της αναμετρησης, καθώς Χριστοφιδέλης-Σμαραγδής-Στεφάνου πέρυσι φορούσαν τα «κυανόλευκα», ενώ φέτος κατηφόρισαν και ντύθηκαν στα «ερυθρόλευκα». Την αντίθετη διαδρομή ακολούθησαν οι Ανδρεάδης-Κουζούνης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αντρέι Κράβαρικ δεν υπολογίζει τον Μπόζιτς που αποχώρησε από την ομάδα και τον Τζιουμάκα που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Αντίθετα ο Δημήτρης Καζάζης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θέλουν οι παίκτες τους να ξεχάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα άσχημα γεγονότα που έζησαν στην Σόφια για το Τσάλεντζ Καπ.

Most Popular

To Top