Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ανεβαίνουν και πέφτουν 3 από και προς τη Β’ Εθνική

Ο παραλογισμός δεν πέρασε…. Η προσπάθεια της Σούπερ Λίγκας να μετατραπεί επί της ουσίας σε κλειστό κλαμπ το πρωτάθλημα της απορρίφθηκε σε… χρόνο dt από την ΕΠΟ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του A-SPORTS.GR η πρώην ΕΠΑΕ επικοινώνησε με την Ομοσπονδία το πρωί της Παρασκευής (12/7) με αφορμή την απόφαση-πρόταση της Σούπερ Λίγκας στο Δ.Σ. που έγινε μία μέρα νωρίτερα, για ν’ ανέβουν και να πέσουν 2 ομάδες από και προς τη Β’ στο τέλος της νέας σεζόν.

Η ΕΠΟ, λοιπόν, αποφάσισε να απορρίψει τη συγκεκριμένη πρόταση κι έτσι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως μεταξύ Σούπερ Λίγκας και Β’ Εθνικής θα γίνει «ανταλλαγή» τριών ομάδων με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014. Φυσικά, σε περίπτωση που η Β’ Εθνική έχει δύο ομίλους, όπως είναι ο μέχρι στιγμής προγραμματισμός, θα ανέβουν απ’ ευθείας στη Σούπερ Λίγκα οι πρωταθλητές κάθε ομίλου και το τρίτο «εισιτήριο» θα κριθεί σε πλέι-οφ που θα γίνουν μεταξύ των ομάδων που θα βρίσκονται κοντά στην κορυφή (το πόσες δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα).

Το τυπικό αυτής της απόρριψης αναμένεται να επικυρωθεί στο Δ.Σ. της ΕΠΟ το Σάββατο (13/7) κι έτσι ηρέμησαν και οι άνθρωποι της «μικρής λίγκας», οι οποίοι είχαν… τρελαθεί και με το δίκιο τους το βράδυ της Πέμπτης (11/7)

Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο ο πρόεδρος, Σπύρος Καλογιάννης, όσο και ο αντιπρόεδρος, Στέλιος Σφακιανάκης, οι οποίοι βρέθηκαν στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, δεν έκρυβαν τη διαφωνία τους και τον εκνευρισμένο τους για το συγκεκριμένο θέμα και αποχώρησαν πολύ γρήγορα, χωρίς να κάτσουν καν στο δείπνο που ακολούθησε.

Most Popular

To Top