Βόλει Ηρακλής

Ανδρεάδης :«Έρχομαι για τίτλους»

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται την Πέμπτη το μεσημέρι ο Ανδρέας Ανδρεάδης προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ηρακλή.

 

Ο διεθνής κεντρικός μιλώντας από την Αθήνα λίγο πριν αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη , έκανε δηλώσεις στο iraklis1908.gr

«Κάποια στιγμή ήθελα να έρθω να αγωνιστώ στον Ηρακλή καθώς είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική. Έχει τίτλους κόσμο και κυρίως μια φανέλα που κουβαλαει, πάνω της πολλούς τίτλους. Ελπίζω να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό και στην νέα σεζόν και να συνεχίζουμε τις επιτυχίες ακόμα και κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν φέτος όχι μόνο για τον Ηρακλή, αλλά για ολόκληρο το ελληνικό βόλεϊ»

Συνεχίζοντας ο κεντρικός αθλητής συμπλήρωσε :

«Ήρθα να αγωνιστώ στον Ηρακλή, γιατί αυτή η ομάδα γνωρίζει από βόλεϊ. Ερχόμουν ως αντίπαλος με τις άλλες ομάδες που αγωνιζόμουν και έβλεπα το πάθος των φιλάθλων που μετέφεραν στους παίκτες του. Αυτή την εμπειρία ήθελα να ζήσω».

Ο Ανδρέας Ανδρέαδης αναφέρθηκε και σε ένα ακόμα λόγο που έρχεται στους «κυανόλευκους».

«Είναι σημαντικό να αγωνίζεσαι σε μια ομάδα όπου ο προπονητής σου γνωρίζει καλά το βόλεϊ. Πολύ περισσότερο ο Κράβαρικ που έχει προσφέρει πολλά στον Ηρακλή και στο ελληνικό βόλεϊ. Γνωρίζει πολύ καλά την ψυχολογία και την νοοτροπία των παικτών, αφού πριν λίγους μήνες ήταν και αυτός παίκτης».

Η πρόταση του Ηρακλή δεν ήταν η μοναδική που είχε στα χέρια του ο Εβρίτης αθλητής :

«Είχα δεχτεί προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού αλλά και από την Ελλάδα. Για μένα δεν ήταν θέμα χρημάτων αλλά επιλογής μιας ομάδας που θα μπορούσα να χαίρομαι το βόλεϊ και να έχουμε στόχους. Ο Ηρακλής ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα αλλά ήθελα πρώτα να ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα πριν πάρω την τελική μου απόφαση».

Όσο για το μέλλον του στην ομάδα είπε :

«Στον Ηρακλή είναι μονόδρομος να πρωταγωνιστείς. Πρέπει να παίζεις πάντα για το πρωτάθλημα και το κύπελλο και να προσπαθείς για το καλύτερο. Αυτό είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε»

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται το μεσημέρι της Πέμπτης για τις τελευταίες συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ηρακλή.

«Ουσιαστικά τα έχουμε βρει σε όλα , όμως θα πρέπει να ρυθμιστούν ορισμένες τελευταίες λεπτομέρειες πριν «πέσουν» οι υπογραφές. Ανυπομονώ να τελειώσει το θέμα και να ξεκινήσω τις προπονήσεις»

Most Popular

To Top