Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, απαντώντας σε πρόσφατα δημοσιεύματα ιστοσελίδων

θα ήθελε να ενημερώσει τόσο το φίλαθλο κοινό όσο και τους αρθρογράφους ότι τα δημοσιεύματα τύπου «… εξαγριωμένοι γονείς κινήθηκαν εναντίον μελών της Διοίκησης…», «η πρόσφατη συνάντηση … δεν έγινε σε κλίμα ενωτικό» & «Αν το σημερινό περιστατικό … πιθανό να επηρεάσει την προσπάθεια για επιστροφή …» είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο, για τη συγγραφή σεναρίου ταινίας του Hollywood, με προοπτικές για πολλά Όσκαρ.

Εικασίες, συνειρμοί, συμπεράσματα και φαντασία, χρησιμοποιούνται συνήθως μόνο για να υποκινήσουν καταστάσεις και να βλάψουν την αξιοπιστία της ομάδας και των προσπαθειών που καταβάλει για την επάνοδό της, στην Super league.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, στηρίζει «αξίες» και αυτό πρεσβεύουν και συνομολογούν, για τα ανωτέρω δημοσιεύματα, τόσο οι προπονητές, μέσω του Υπ. Ακαδημιών Εμπενίζερ Χάγκαν, όσο και οι γονείς, οι που εμπιστεύονται καθημερινά τα παιδιά τους στις Ακαδημίες της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Παρακαλούμε λοιπόν, σε μελλοντικές τοποθετήσεις – αναφορές καλό θα είναι, για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, να παρουσιάζονται τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση και χωρίς τον παράγοντα της υπερβολής, η οποία και δεν αντικατοπτρίζει την κουλτούρα και φιλοσοφία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 επισημαίνει ότι οφείλει και ενημερώνει, επίσημα και στο βαθμό που χρειάζεται, για οτιδήποτε συμβαίνει ή προγραμματίζει μόνο μέσω της ιστοσελίδας τηςwww.fciraklis.gr

Most Popular

To Top