Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Απέχει η ΑΘ-10 απο την γενική συνέλευση

Με ανακοίνωση της η ΑΘ-10 μεταφέρει ότι θα  απέχει από την σημερινή συνέλευση του συλλόγου εξηγώντας τους λόγους :

 

Στην τελευταία γενική συνέλευση του Γ.Σ. ένα από τα πολλά φαιδρά που ακούσαμε, ήταν οτι αυτοί που δημιούργησαν τα χρέη του συλλόγου δεν εμφανίζονται στις συνελεύσεις και δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους γιατί τους φοβίζει η δική μας παρουσία.

Επειδή λοιπόν έφτασε η ώρα να λιώσουν οι καραμέλες, τα ψέματα και οι γελοιότητες να αποδωμηθούν, έτσι ώστε να σταματήσουν να αποτελούν ευκαιριακές δικαιολογίες, αποφασίσαμε να μην παραβρεθούμε στη σημερινή γενική συνέλευση όσο κρίσιμη κι αν είναι.

Ορίστε λοιπόν κύριοι, πεδίο δόξης λαμπρό και τα σκυλιά δεμένα!!!
Ορίστε κύριε Παναγόπουλε, κύριε Μπαλακέρα, κύριε Σάκη Λεώνη, κύριε Αρταβάνη, κύριε Τριανταφύλλου. Ορίστε όλοι εσείς που φτάσετε το χρέος του Γ.Σ. σε δυσθεώρητα ύψη, εσείς που καταστρέψατε τα πάντα, ελάτε τώρα να μας σώσετε!

Αφού ακόμα δεν έχει γίνει κοινός τόπος σε όλους μας οτι δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε τη σωτηρία από λαμόγια, κλέφτες και εμπρηστές λογιστηρίων και οτι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να εξαναγκαστούν με νομικές διαδικασίες να πληρώσουν, ας χάσουμε και άλλο πολύτιμο χρόνο ρίχνοντας όλα τα βάρη και τα κρίματα στους συνήθης υπόπτους, τους οπαδούς!
Επειδή είμαστε σίγουροι οτι η παρουσία όλων αυτών θα συνοδευτεί από μια τεράστια εισροή χρημάτων στα ταμεία του συλλόγου, προτρέπουμε τη διοίκηση του Γ.Σ. να νοικιάσει ένα ίσως και δύο φορτηγά χρηματαποστολών για να διασφαλιστεί η ασφαλής μεταφορά των εκατομυρίων.

Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε αυτό που βιώνουμε σαν οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ. Οτι δηλαδή ο κόσμος μετά τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, όχι οτι δεν τις περιμέναμε, δείχνει έτοιμος να σηκώσει το γάντι που μας πετά για άλλη μια φορά ο πιλάβιος και η παρέα του. Δίνουμε λίγες μέρες περιθώριο στον επίσημο ΗΡΑΚΛΗ αναμένοντας πρωτοβουλίες πίσω από τις οποίες θα συστρατευθούμε όλοι. Παράλληλα καλούμε όλο τον κόσμο τη Πέμπτη 7/6, στο σύνδεσμο σε μια συνέλευση η οποία θα δώσει και τη τελική μορφή των κινητοποιήσεων οι οποίες είναι πλέον επιβεβλημένες!

Most Popular

To Top