Αννα..φτρα

Τι δεν πρέπει να πεις ΠΟΤΕ σε έναν άντρα

Εσείς οι άντρες έχετε πολλά και κακά χούγια. Και ως γνωστόν, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.

Θα ήταν παντελώς μάταιο, επομένως, να προσπαθήσουμε να σας τα αλλάξουμε – πράγμα που, κατά έναν περίεργο λόγο, θέλουμε να κάνουμε συνεχώς! Εμείς οι γυναίκες έχουμε αυτό το ανεξήγητο «κόλλημα» και την παιδιόθεν κατοικοεδρεύουσα εγωκεντρική μαλακία, του τύπου «εγώ αυτόν θα τον αλλάξω» και δεν εννοούμε να καταλάβουμε, πως αν δε θέλει ο άλλος, δεν πα να χτυπιέσαι κάτω σα χταπόδι, τίποτα δεν πρόκειται να γίνει. Και επιμένουμε μέχρι λιποθυμίας, μέχρις εσχάτων, μέχρι να φάμε το σιχτήρι μας και να τουμπεκιαστούμε μια και καλή.

Για να αποφύγουμε, λοιπόν, όλη αυτήν την ταλαιπωρία, ένθεν και ένθεν, ιδού πέντε φράσεις, που δεν πρέπει ΠΟΤΕ εμείς οι γυναίκες να πούμε σε εσάς τους άντρες, (το αντίστροφο λίαν συντόμως σε μεταγενέστερη ανάρτηση…), προκειμένου να μην οδηγήσουμε εσάς στο πλησιέστερο φαρμακείο για lexotanil 6mg και εμάς στην αναζήτηση νέου γκόμενου.

1. Μπορείς να με παρατάς, για να πας με τους φίλους σου για μπάλα, στοίχημα, pro, 5 x 5, μπάσκετ, τσίπουρα, μπουζούκια κτλ, κτλ; Ε, ναι, κοριτσάκι μου, λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά μπορεί. Και όχι μόνο μπορεί, αλλά είναι επιβεβαιωμένο, ότι θα το κάνει σε μόνιμη βάση, αν συνεχίζεις να του πρήζεις το παπάρι με τέτοιου τύπου μυξοκατινιές.

2. Γιατί κοίταξες αυτήν (τη μουν@ρα), που μόλις πέρασε από μπροστά μας; Γιατί τα μάτια του τα έδωσε ο καλός Θεός, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο: για να κοιτάει. Δε σημαίνει, ότι όποια κοιτάει, την πηδάει. Κατουράει κιόλας ο άνθρωπος…

3. Τι εννοείς, η μαμά σου μαγειρεύει καλύτερα από εμένα; Εννοεί, ότι η μαμά του μαγειρεύει καλύτερα από εσένα, γιατί α)σαν τη μανούλα δεν έχει και β)όταν κάνεις κι εσύ γιο, το ίδιο ακριβώς θα θέλεις να λέει στη γκόμενά του. Γι’ αυτό σκέψου πριν το ανοίξεις το ρημάδι σου.

4. Μη στενοχωριέσαι, μπορεί να συμβεί στον καθένα ή (ακόμα χειρότερα) δεν πειράζει που την έχεις μικρή, το μέγεθος δε μετράει. Δεν έπαιρνες καλύτερα μια τανάλια να τον ξενυχιάσεις; Λιγότερο θα μάτωνε. Σε τέτοιες περιπτώσεις –που να μη σου τύχουν, βέβαια- το βουλώνεις και περιμένεις να περάσει η ώρα να σηκωθείς να φύγεις. Αλλά σίγουρα, μην προσπαθήσεις να τον παρηγορήσεις. Αν μπορούσε, θα το είχε κάνει ήδη η μητέρα-φύση…

5. Ηρέμησε μωρό μου, ηρέμησε! Δεν υπάρχει αρσενικό στον πλανήτη Γη, που θα του πεις αυτή τη φράση την ώρα που έχει τεντώσει από νεύρα, άγχος, προβλήματα, δουλειά, ήττα ομάδας και θα σε …υπακούσει. Δεν πρόκειται να ηρεμήσει ούτε με ένεσα, οπότε άσε τις γιαγιουδίστικες νουθεσίες και παρ’ του μια ωραιότατη πίπ@. Τότε, hundred-per-cent-sure θα ηρεμήσει!

Υ.Γ. Όχι, για να δείτε τι κάθομαι και γράφω για σας καλοκαιριάτικα…Έχω παρανοήσει, λέμε!

Most Popular

To Top