Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Αν δεν βρέξεις κώλο…. δεν τρως ψάρι !

Η αγωνία του κόσμου έχει αρχίσει να κορυφώνεται αναφορικά με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

 

Παρατηρώντας καθημερινά ότι οι άλλες ομάδες ενισχύονται, ότι ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την Σουπερ Λίγκ, ότι δεν γίνονται μετάγραφες στην ομάδα , δημιουργήθηκε ένας προβληματισμός

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Οι κυανόλευκοι κατάφεραν να αλλάξουν τα δεδομένα την στιγμή που όλοι θεωρούσαν ότι τους είχαν πεθάνει. Ο Ηρακλής αναστήθηκε και πολύ γρήγορα δείχνει να είναι προ των πυλών της επιστροφής του στην Σουπερ Λίγκ και μάλιστα με προοπτικές που θα τον κάνουν ανταγωνιστικό όπως θέλουν οι φίλαθλοι του και αρμόζει στην ιστορία του.

Το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ηρακλή, από την στιγμή που αναγκάστηκε να δημιουργεί ομάδα κυριολεκτικά μέσα σε 3 μέρες. Οι προσδοκίες για ‘ένα πανίσχυρο Ηρακλή μετατέθηκαν για την μεταγραφική περίοδο.

Ωστόσο μετάγραφες μέχρι τώρα δεν έγιναν για διάφορους λόγους. Η διοίκηση μεταφέρει ότι θα γίνουν κινήσεις ουσιαστικές που θα βοηθήσουν για να επιτευχθεί ο στόχος. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό οι φίλαθλοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να χαθεί ο στόχος που δείχνει να είναι μονόδρομος.

Κανένας δεν αμφιβάλει ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση με παίκτες   αυτό το λένε ακόμα και μέσα στην ΠΑΕ. Ο χρονικός ορίζοντας όμως και η διστακτικότητα που υπάρχει δημιούργησε αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφώνει με την ανησυχία για την μεταγραφική ενίσχυση.

Ο λαός λέει πως αν δεν βρέξεις κάλο δεν μπορείς να φας ψάρι. Τι εννοούμε; Ότι θα πρέπει να υπάρξει ένα ρίσκο στην μεταγραφική περίοδο στον οικονομικό τομέα από την στιγμή που στην επόμενη σεζόν τα έσοδα θα είναι πολλαπλάσια και ο Ηρακλής δεν θα έχει χρέη. Αυτό άλλωστε μεταφέρει και η απλή λογική και δεν απέχει από την πραγματικότητα.

Στην Μίκρα λένε ότι ο καλός ψαράς θα πρέπει να έχει υπομονή …. Προκειμένου να έρθουν καλοί παίκτες. Αυτό έχει βάση, αλλά ο χρόνός τρέχει και αποτελέσματα ακόμα δεν υπήρξαν.

Το θέμα είναι ότι από την στιγμή που είχαν μεταφέρει στον κόσμο την πεποίθηση ότι μέχρι το τέλος του 2012 θα ολοκληρώνονταν οι μετέγραφες αυτό δεν έγινε και φούντωσε η ανησυχία.

Ο Ηρακλής αυτή την στιγμή δεν έχει περιθώρια για να κάνει πειράματα και να περιμένει το λαβράκι να έρθει στο αγκίστρι. Πρέπει να κυνηγήσει το ψάρι και να το φέρει. Πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψει στην Σουπερ Λίγκ. Στην νέα σεζόν η Β΄ Εθνική ουσιαστικά δεν θα υπάρχει , αφού δεν θα υπάρχουν έσοδα και θα είναι ένα πρωτάθλημα δυο ομίλων.   Η ενίσχυση και κατ επέκταση η επίτευξη του στόχου είναι μονόδρομος και η έλευση «δυνατών» παικτών θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο κόσμος από την μεριά του ανησυχεί γιατί θέλει η ιστορία με όσα πέρασε τα τελευταία χρονιά να έχει αίσιο τέλος και να πάρει την ρεβάνς από όσους τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση.

Επιπλέον οι μετάγραφες «ζεσταίνουν» τον κόσμο που θα έρθει πιο κοντά στην ομάδα, ο κόσμος μεταφέρει δυναμική στους παίκτες για να διεκδικούν την νίκη και δημιουργείται ένας θετικός κύκλος που έχει ανάγκη ο Ηρακλής.

Χρόνος πλέον χάθηκε και αυτό που περιμένουν όλοι είναι οι μετάγραφες που θα γίνουν να είναι ικανές για να κάνουν την διαφορά. Ο Ηρακλής είναι πάντα Ηρακλής όπου και αν παίζει , κάτω από οποιοσδήποτε συνθήκες. Έτσι άλλωστε τον αντιμετωπίζουν και όλες οι ομάδες , αλλά θα πρέπει και μέσα στο γήπεδο να υπάρχει ένα δυνατός Ηρακλής που θα το αποδεικνύει.

Στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους στην Μίκρα με τους παίκτες που είναι σε επαφές και διαπραγματεύσεις και θα φανούν πολλά.

Most Popular

To Top