Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Αν δεν τους βάζεις 2-3 γκολ, σου βγάζουν και ανακοινώσεις !

Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι. Έτσι η Καλλιθέα εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας για τον αγώνα με τον Ηρακλή!

 

Συγκεκριμένα αναφέρει :

«Όταν ο διαιτητής ακυρώνει κανονικό γκολ, όταν ο διαιτητής δύο φορές ανακόπτει επιθέσεις με ανύπαρκτα οφσάϊντ τη στιγμή που ο παίκτης φεύγει μόνος του προς την αντίπαλη εστία, όταν ο διαιτητής ζητά από τον αιμόφυρτο παίκτη μας να σηκωθεί θεωρώντας ότι κάνει «θέατρο», όταν ο διαιτητής χρεώνει με κίτρινες κάρτες ποδοσφαιριστές για αιτίες που μόνον εκείνος ανακάλυψε, όταν σε όλο τον αγώνα σφυρίζει φάουλ χρησιμοποιώντας δύο μέτρα και δύο σταθμά, τότε ο διαιτητής αυτός είναι τουλάχιστον ανεπαρκής.
Η χθεσινή διαιτησία του κ. Γιαννουλάκη στον αγώνα της ομάδας μας με τον Ηρακλή, αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή. Δεν έχουμε στοιχεία να του καταλογίσουμε πρόθεση, του καταλογίζουμε όμως ανεπάρκεια, ανικανότητα και προκλητική προσπάθεια προστασίας του γηπεδούχου.
Καλούμε την ΚΕΔ και την ΕΠΟ να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προστατευθούν οι ομάδες από τέτοιες διαιτησίες».

Επειδή η διαιτησία πέρασε σε δευτερη μοίρα χθες στο Καυταντζόγλειο, αν μια ομάδα έχει παράπονα από την διαιτησία θα πρέπει να είναι ο Ηρακλής. Οι παλικτες της Καλλιθέας έπεφταν συνεχως στο χορτάρι, δεν δωθηκαν κίτρινες κάρτες στο ξεκινημα της αναμέτρησης και πολλά φάουλ δεν καταλογίστηκαν. Αλλα έτσι είναι αν δεν μπορείς να βάζεις 2-3 γκολ σε τέτοιες ομάδες !

Most Popular

To Top