Βόλει Ηρακλής

Αμφίβολος ο… Κράβαρικ !

Ο Ηρακλής σύμφωνα και με τον Αντρέι Κράβαρικ θέλει έστω και έναν βαθμό για να διατηρήσει το προβάδισμα έναντι του Παναθηναϊκού, ενώ το ιδανικό θα είναι να πάρει τρίποντο ώστε να ανοίξει τη διαφορά στους 5 βαθμούς.

 

Αγωνιστικά υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών με τους Χατζηπαραδείση, Κολτσιάκη αλλά το πιο μεγάλο πρόβλημα είναι ο κρίσης δισκοκοίλης που αντιμετωπίζει ο Αντρέι Κράβαρικ το τελευταίο 48ωρο και από χθες βράδυ είναι καθηλωμένος στο κρεββάτι. Εάν δε μπορέσει να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας για την Αθήνα την ομάδα θα κοουτσάρει ο Μιχάλης Κυριακού. Παρόλα αυτά ο Κράβαρικ δήλωσε:

«Έρχεται το παιχνίδι τη χρονιάς. Είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να κάνεις κάτι για να σωθείς. Και ο ένας βαθμός θα είναι κέρδος. Ότι έχουμε κερδίσει εφέτος με τις καλές ομάδες δεν έχουν σχέση με το παιχνίδι που μας περιμένει. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλός στην έδρα του και έχει ενθουσιασμό και δύναμη. Ο Χατζηπαραδείσης με τη μέση και ο Κολτσιάκης με τη γάμπα. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με το πρόβλημα υγείας που έχω. Σήμερα ο κ.Ναβροζίδης που έκανε μια ένεση αλλά δε μπορώ ούτε να περπατήσω. Μακάρι να είμαι καλύτερα, αλλιώς την ομάδα θα κοουτσάρει ο Μιχάλης Κυριάκου στον οποίο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».

Most Popular

To Top