Κόσμος

Άλλο Ηρακλής… άλλο Μέταλιστ

Στους δρόμους έχουν βγει οι οπαδοί της Μέταλιστ, μετά από το κάλεσμα της διοίκησης, έτσι ώστε να διαμαρτυρηθούν για την ενδεχόμενη τιμωρία της ομάδας τους από την UEFA.

 

O κόσμος που μαζεύτηκε στην κεντρική πλατεία του Χαρκόβου ήταν περίπου 10.000 οι οποίοι κρατούσαν πλακάτ κάποια εκ των οποίων έγραφαν: «Κύριε Πλατινί δείξτε έλεος» »Η UEFA πρέπει να μας σεβαστεί».

Ενώ άξιο αναφοράς είναι πως μίλησε και ο δήμαρχος της πόλη αναφέροντας:

Διοργανώσαμε άψογα τα παιχνίδια του Euro 2012 που έγιναν στο Χάρκοβο και η πόλη μας αναγνωρίστηκε ως μία από τις καλύτερες πόλεις του τουρνουά και είμαστε περήφανοι γι΄ αυτό. Είμαι σίγουρος πως το Χάρκοβο έχει σπουδαίο μέλλον, συμπεριλαμβανομένου και του ποδοσφαίρου. Θα παίξουμε, θα κερδίσουμε. Η Μέταλιστ είναι το Χάρκοβο»

Όλα αυτά μοιάζουν γνωστά στον Ηρακλή μόνο που πέρα από τις ομοιότητες υπάρχου και διαφορές. Ο δήμαρχος της πόλης είναι στον κόσμο του. Όσο αφορά τα συλλαλητήρια με διαφορά οι κυανόλευκοι ίσως γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα πώς να τα πραγματοποιούν συμμετέχοντας κτα χιλιάδες και μάλιστα σε σχεδόν καθημερινή βάση.

Most Popular

To Top