Μπάσκετ Ηρακλής

Άλλο Αθήνα, άλλο Θεσσαλονίκη. Άλλο Ηρακλής, άλλο «αιώνιοι»

Έχει καταντήσει γραφικό αλλά το επαναλαμβάνουμε.

 

Στον τελικό του μπάσκετ έγιναν πράγματα και θάματα, μαχαιρώματα, φωτοβολίδες στυλό, επισόδεια μέσα στο παρκέ και δεν υπήρξε καμία σύλληψη!

Φίλαθλοι των δυο ομάδων βρέθηκαν στο παρκέ και μέχρι και πτυσσόμενα γκλοπ έβγαλαν μπροστά στα μάτια των αστυνομικών. Το μόνο που έκαναν ήταν να τους απομακρυνουν και δεν υπήρξε καμία προσαγωγή καμία σύλληψη.

Αυτές οι εικόνες ήταν η χειρότερη δυσφήμηση για τον ελληνικό αθλητισμό, για κάτι δηλαδή που υποβίβασαν τον Ηρακλή. Με την διαφορά όμως ότι ο Ηρακλής δεν τιμωρήθηκε για τέτοιες σκηνές, αλλά για μια ασφαλιστική ενημερότητα.

Όσο αφορά τις συλλήψεις στον Ηρακλή έχουν ξεπεράσει τις 200 τα τελευταία τρία χρόνια με αποκορύφωμα την φυλάκιση με 4 χρόνια σε οπαδό του Ηρακλή για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Δεν θα μιλήσουμε για δυο μέτρα και δυο σταθμά, γιατί ο κόσμος έχει κρίση. Ο καθένας ας κάνει την αυτοκριτική του και να αποφασίσει αν έχει δίκαιο ή άδικο στα θέματα που αφορούν τον Ηρακλή.

Υ.Γ Ο Ηρακλής εξοντώθηκε όταν στα ημιτελικά του κυπέλλου   συνέβησαν κάποια περιστατικά , που καμία σχέση δεν έχουν με αυτά που έλαβαν χώρα με όσα έγιναν στο γήπεδο του Ελληνικού. Άραγε ποια θα είναι η τιμωρία του ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού

Most Popular

To Top