Χωρίς κατηγορία

Άλλο ένα βήμα

Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι το Ανατόλια σταθήκαμε στο ύψος μας και κάναμε ακόμα ένα βήμα για τον στόχο μας.

Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο όπου η καταπληκτική μας άμυνα μας έδωσε την νίκη. Οι αντίπαλοι μας βάλανε στην τρίτη περίοδο 6 πόντους αφού η άμυνα μας δέθηκε πάρα πολύ και σε συνδυασμό με την πολυφωνία στην επίθεση φτάσαμε σε ακόμα μία άνετη όπως αποδείχθηκε νίκη. Κρίμα τέτοιες εμφανίσεις να μην μπορεί να τις δει ο κόσμος αφού η εοκ εξάντλησε όλα τα περιθώρια στην τιμωρία μας κάτι που δεν έκανε με άλλες ομάδες.
    Με μοναδικό στόχο την νίκη ταξιδεύουμε στον σαββατιάτικο αγώνα στον Βόλο μέσα σε μια πολύ καλή έδρα, και απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες. Προσωπικά θεωρώ ότι αν η ομάδα μας συνεχίζει να δουλεύει σε τέτοιο επίπεδο στην προπόνηση δεν έχει να φοβηθεί τίποτα παρά μόνο τον κακό της εαυτό. Θέλω ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω όλο το stuff, από τον φροντιστή μας, τον γυμναστή μας, και όλους τους παράγοντες μας, τους προπονητές  και τους συμπαίκτες μου για το εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα που έχουμε στην ομάδα. Μετά από πολλά χρόνια απολαμβάνω ξανά το μπάσκετ και η αιτία είναι όλοι αυτοί.

Most Popular

To Top