Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Αλλάζει ο σχεδιασμός και έλληνες στο προσκήνιο

Αλλάζουν τα δεδομένα  όπως φαίνεται στον Ηρακλή.
Η έλευση του Γιάννη Χατζηνικολάου αλλά και η προσπάθεια της ομάδας να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική μπορεί να διαφοροποιήσει σημαντικά το ρόστερ.
Όλα έχουν να κάνουν με τις ισορροπίες που πρέπει να υπάρχουν με τους ξένους και κοινοτικούς ποδοσφαιριστές. Αυτή την στιγμή  υπάρχουν Ισσάκ, Τούνι, Φερνάντεζ και Λόπεζ ως κοινοτικούς και ως ξένους   τον Χουάντερσον και το Κιρόφσκι. Ο Κριβοκάπιτς  βλέπει την πόρτα της εξόδου. Άρα μπορεί να αποκτηθεί ένας ξένος ποδοσφαιριστής .
Επιβεβλημένη θεωρείται η ανάγκη για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στην μεσαία γραμμή  από την ελληνική αγορά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν κάνει κρούση σε ποδοσφαιριστή της Σούπερ Λίγκ . Αυτή την στιγμή έχει ομάδα και δεν είναι ελεύθερος αλλά δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις . Τα τελευταία χρόνια ήταν βασικός στην ομάδα του και υπάρχει πολύ καλή εικόνα , ενώ είναι και σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία.

Παράλληλα εξετάζουν και περίπτωση ενός έλληνας επιθετικου παίκτη με καλό βιογραφικό πουμ και αυτός έχει συμβολαιο με άλλη ομαδα και θέλει να αποχωρήσει. Φυσικά τον λόγο για όλες τις αποφάσεις τον έχει ο Χατζηνικολάου που γνωρίζει πολύ καλά τους δυο παίκτες.

Most Popular

To Top