Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Άλλαξαν πολλά σε έξι μήνες και έρχονται τα καλύτερα

Μέσα  σε έξι περίπου μήνες έχουν αλλάξει πολλά στον Ηρακλή και όπως φαίνεται θα αλλάξουν  ακόμα περισσότερα.

 

Πλέον η ομάδα δείχνει να μπαίνει σε μια σειρά και να μπορεί να αντιμετωπίσει διάφορες καταστάσεις.

Μέσα σε όλα αυτά ο Ηρακλής έχει αρκετά κέρδη που θα φανούν το επόμενο διάστημα . Οι κυανόλευκοι κάθε μέρα που περνάει βγαίνουν κερδισμένοι και ενισχυμένοι  για ένα καλύτερο αύριο

–          Υπάρχει πλέον μια ηθική δικαίωση για τον Ηρακλή , καθώς όλη στην Ελλάδα γελούν πλέον με τις αποφάσεις-μαϊμού που άλλαξαν με τις αδειοδοτησεις- τις  ποινές  .

–          Ο Ηρακλής πλέον είναι μια καθαρή οικονομικά ομάδα που έχει αρχίσει να κερδίζει την αξιοπιστία της και την αξιοπρέπεια της. Πέρσι δεν μπορούσε να μιλήσει σε κανέναν μάνατζερ και παίκτη, αφού είχε άσχημο όνομα για τα  φέσια που αφήνει κατά καιρούς σε διάφορους. Φέτος μόνοι τους προσεγγίζουν τον Ηρακλή για να έρθουν στην ομάδα.

–          Υπάρχει η ευκαιρία να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα που στα επόμενα χρόνια θα φανούν οι καρποί  , καθώς υπάρχουν νεαροί παίκτες και άλλοι που θα έρθουν για να το πετυχουν.

–          Ο κόσμος αρχίζει σταδιακά να συσπειρώνεται γύρω από την ομάδα και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε χαμηλή κατηγορία να  δίνει δυναμικό παρών.

–          Ο Ηρακλής πλέον έχει περάσει τα δυσκολα και κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον , την στιγμή που άλλες ομάδες  δεν ξέρουν ποια είναι η επόμενη μέρα τους.

–          Οι μετοχές πλέον του Ηρακλή μπορούν να περάσουν στα χέρια των φιλαθλων και αυτό είναι κάτι που ήθελαν εδώ και πολλά χρόνια και ουσιαστικά δεν συμβαίνει σε καμία άλλη ελληνική ομάδα.

Most Popular

To Top