Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Άλλα έλεγε παλιότερα ο Μπουτάρης και άλλα κάνει τώρα

Για ακόμα μια φορά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης προκαλεί με τις αποφάσεις του και λειτουργεί κατά το δοκούν .

Η παραχώρηση της Πλατείας Αριστοτέλους για να τοποθετηθούν γιγαντοοθόνες για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μέταλιστ , έρχεται σε αντίθεση με όσα είχε δηλώσει και πράξει στο παρελθόν.

Τον Απρίλιο του 2012 είπε όχι το Δημοτικό Συμβούλιο της Θεσσαλονίκης στην παραχώρηση της πλατείας Αριστοτέλους στα κόμματα για τις προεκλογικές τους συγκεντρώσεις.

Όπως εξήγησε ο δήμαρχος, οι συγκεντρώσεις στην πλατεία δημιουργούν φασαρία με αποτέλεσμα η δημοτική αρχή να γίνεται συχνά αποδέκτης παραπόνων από κατοίκους και ξενοδοχεία της περιοχής.

Μάλιστα, όπως είπε, οι αρχές αναγκάζονται πολλές φορές να κόβουν την κυκλοφορία στην Τσιμισκή, την Μητροπόλεως και τη Λ. Νίκης, δημιουργώντας προβλήματα στην αγορά. «Ο εμπορικός σύλλογος παραπονιέται συνεχώς για το θέμα ενώ και τα δρομολόγια των λεωφορείων μεταβάλλονται ταλαιπωρώντας τους επιβάτες», δήλωσε σχετικά ο Γιάννης Μπουτάρης

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε πει «όχι» σε συγκέντρωση που ήθελε να πραγματοποιήσει το κίνημα «Σπίθα» του Μίκη Θεοδωράκη, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του μουσικοσυνθέτη.

Επίσης ήταν αντίθετος να πραγματοποιηθούν πριν από δυο χρόνια εκδηλώσεις του Ηρακλή, όταν είχε πρόβλημα και τελικά μετά από επίμονες προσπάθειες έγινε η μεγάλη συγκέντρωση.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι την ίδια μέρα και ώρα είναι η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέλευση που διεξάγεται στον σύνδεσμο του Ηρακλή που βρίσκεται στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Ετσι υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για τον λόγο που αποφασίστηκε να παραχωρηθεί η Αριστοτέλους χωρίς να ληφθούν τα προβλήματα που δημιουργούνται.

Φυσικά σε βάρος του Ηρακλή έχει κάνει ουκ ολίγες δηλώσεις σε βάρος της ιστορικότερης ομάδας μέχρι που κινήθηκε και νομικά για τις πορείες που έγιναν πριν από τρια χρόνια.

Τωρα δεν θα υπάρχουν παράπονα. δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία;

Most Popular

To Top