Βόλει Ηρακλής

Άκυρο… από ΑΣΕΑΔ

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε τις προσφυγές του Ηρακλή και της Ορεστιάδας κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας από την ΕΣΑΠ. Έτσι… κλειδώνει» η απόφαση της διοργανώτριας, που θέλει τον υποβιβασμό του Μίλωνα και του Ηρακλή και την παραμονή του Παναθηναϊκού.

 

Οι αποφάσεις:

1. Με την υπ΄αριθ. 69/2013 απόφαση του Γ΄ τμήματος του ΑΣΕΑΔ απερρίφθη η προσφυγή του ΑΟ Ορεστιάδας κατά της ΕΣΑΠ αναφορικά με την απόφασή της για την επικύρωση της τελικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος 2012-13, σύμφωνα με την οποία παρέμεινε στην Α1 Εθνική Κατηγορία η ομάδα του Παναθηναικού, ενώ υποβιβαστηκαν οι Μίλων και Ηρακλής.

Το ΑΣΕΑΔ έκρινε ότι δεν συνέτρεχε λόγος προβιβασμού της Ορεστιάδας μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας, αφού δεν είχε άμεσο έννομο συμφέρον προς τούτο. Με την ίδια απόφαση έγινε δεκτή και η πρόσθετη παρέμβαση του Παναθηναικού υπέρ της απόφασης της ΕΣΑΠ.

2. Με την υπ΄αριθ. 68/2013 απόφασή του το ΑΣΕΑΔ απέρριψε και την αντίστοιχη προσφυγή του Ηρακλή για τους ίδιους λόγους καθώς έκρινε ότι ο Ηρακλής οφείλει να εκτίσει την ποινή του τελεσίδικου υποβιβασμού του στην Α2 ανεξάρτητα από τον αριθμό των υποβιβαζομένων ομάδων και το ποιές θα είναι αυτές.

Και στις δύο υποθέσεις την ΕΣΑΠ εκπροσώπησε ο νομικός της σύμβουλος Χρήστος Ηλιάδης

Most Popular

To Top