Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Στεφανίδης: «Ακόμη και στη Δ’ είναι Ηρακλής»

Το νέο απόκτημα του Ηρακλή, Νέστορας Στεφανίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis»όπου αναφέρθηκε στις βλέψεις του με τον «Γηραιό», αλλά και στα συναισθήματα που έχει φορώντας τον Ημίθεο στο στήθος.

Αναλυτικά:

Στην αρχική του τοποθέτηση εξέφρασε τα συναισθήματά του για την επίτευξη της συμφωνίας με τον Ηρακλή: «Τα συναισθήματα είναι πολύ όμορφα. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά. Ο κάθε ποδοσφαιριστής του Ηρακλή έχει ως σκοπό να πρωταγωνιστεί. Θέλω να βοηθήσω τον Ηρακλή να πετύχει τους στόχους του».

Για τον αν έχει εικόνα από την περσινή πορεία της ομάδας και για τον αν έπαιξε ρόλο η κατηγορία που θα αγωνιστεί: «Τον παρακολουθούσα πέρυσι. Δεν χρειάστηκε να σκεφτώ και πολύ την πρόταση. Μέσα σε δέκα λεπτά υπέγραψα. Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Ακόμη και στη Δ’ να είναι ο Ηρακλής δεν είχε σημασία για εμένα η κατηγορία που θα παίζει».

Για τους στόχους του με τον Ηρακλή: «Θέλω η ομάδα να πάει στην Α Εθνική και να παίξω και εγώ εκεί» και πρόσθεσε αναφερόμενος στην κατηγορία που θα παίξει φέτος η ομάδα: «Στην Ελλάδα όλα μπορείς να τα περιμένεις».

Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος του «Γηαραιού» από τον ίδιο: «Εγώ θα δώσω την ψυχή μου και να βάλω όσα περισσότερα γκολ γίνεται και να φτάσει η ομάδα ψηλά. Αν έχω την υγεία μου θα βάλω πάνω από 10 γκολ , αλλά αυτό που με νοιάζει είναι η επιτυχία όλης της ομάδας».

Για την προσθήκη του Βαγγελόπουλου: «Ο Βαγγελόπουλος θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα και είμαι σίγουρος για αυτό. Τον γνωρίζω γιατί ήμασταν συμπαίκτες στον Αγροτικό Αστέρα».

Για το γεγονός ότι στην πρώτη προπόνηση της ομάδας θα δώσει το παρών ο Βασίλης Χατζηπαναγής: «Ό,τι και να πούμε θα είναι πολύ λίγο. Θα είναι μεγάλη τιμή να τον γνωρίσω από κοντά. Μεγάλωσα με τον Χατζηπαναγή και δεν πιστεύω ότι έχει άλλος ποδοσφαιριστής σαν αυτόν στην Ελλάδα».

Στον επίλογό του είπε: «Έχω επαφές με Ηρακλειδής. Σίγουρα η πρώτη προπόνηση είναι διπλής σημασίας, γιατί εκτός του ότι αρχίζει η προσπάθεια της ομάδας, θα έχει και κοινωνική σημασία με τον άνθρωπο που θα βοηθήσουμε. Πρέπει να έχουμε αισιοδοξία και θα πάνε όλα καλά».

Most Popular

To Top