Στίβος

Αγώνες σκυταλοδρομιών

Η διοργάνωση των 1ων Αγώνων Σκυταλοδρομιών Στίβου στην Ελλάδα

που γίνονται στη μνήμη του δημοσιογράφου Σταύρου Μπαλτίδη, δεν άφησε ασυγκίνητη ούτε την ΕΣΗΕΜΘ (Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης) ούτε και την ΕΡΤ (Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση), που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρωτοβουλία του Ηρακλή, των βετεράνων αθλητών στίβου και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Οι διοργανωτές των αγώνων που τελούν υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν, πως τόσο η ΕΡΤ όσο και η ΕΣΗΕΜΘ θα είναι οι επίσημοι υποστηρικτικοί χορηγοί των αγώνων. Μέσω της ΕΣΗΕΜΘ που εκπροσωπεί όλους τους δημοσιογράφους της Β.Ελλάδας και μέσω της ΕΡΤ που θα διαφημίσει και θα προβάλει τους αγώνες σε απευθείας μετάδοση, η διοργάνωση αναμφίβολα αποκτάει άλλη δυναμική.

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες σκυταλοδρομιών αν και θα αγωνιστούν πρωταθλητές μεταξύ των οποίων και ο Περικλής Ιακωβάκης, απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους αθλητές όλων των ηλικιών. Θα διεξαχθούν την Κυριακή 28 Απριλίου 2013 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο από τις 3μμ έως τις 7μμ και αναμένεται να αποτελέσουν μία μεγάλη γιορτή με συμμετοχές εκατοντάδων παιδιών.

Most Popular

To Top