Μπάσκετ Ηρακλής

Αγιασμός και φιλικό

Ο Ηρακλής πραγματοποίησε τον αγιασμό του για την νέα χρονιά και άπαντες συμφώνησαν ότι μόνο μέσα από τη δουλειά θα επιτευχθούν οι στόχοι. Παίκτες, διοίκηση και τεχνικό τιμ ευχήθηκαν η ομάδα να είναι πάνω από όλα υγιής.

Το σημερινο φιλικό απέναντι στον Αργοναύτη Καλαμαριάς θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην απόκτηση ή όχι του Γκιόργκι Κίντερ. Ο Ούγγρος σέντερ που δοκιμάζεται στους «κυανόλευκους» από την περασμένη εβδομάδα έχει κερδίσει πόντους με την εικόνα που παρουσιάζει, αλλά το βασικό κριτήριο είναι το τεστ με τους Καλαμαριώτες. Ο κοινοτικός σέντερ πάντως δείχνει ικανοποιημένος από αυτά που είδε στον Ηρακλή. «Θα ήθελα να μείνω είμαι ικανοποιημένος στον Ηρακλή».

Ο Σάκης Αποστολίδης ήταν πάντως μετρημένος. «Η ομάδα θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο. Στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι και δείχνουν όλοι οι παίκτες ότι τιμούν τη φανέλα που φορούν. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια». Παρόντες ήταν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Σταύρος Ποιμενίδης.

Ο Στέφανος Πέρκος από τη μεριά του είπε. «Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε», ενώ ο Κώστας Μπεχλιβάνης που δε συμμετέχει στην προπόνηση, αφού έχει ένα χτύπημα είπε ότι «η ομάδα δουλεύει καλά, αλλά θέλουμε παίκτες ακόμα». Ο Θωμάς Κωστόπουλος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης στο τεχνικό τιμ.

 

Most Popular

To Top