Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις κατά της Σκύδρας

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

«Απέρριψε την ένσταση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 – ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ την 1-4-2012. Απήλλαξε το ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ από την αποδιδόμενη σε αυτό πειθαρχική παράβαση, επειδή συνομολογείται εκατέρωθεν ότι έγινε ρύθμιση των οφειλόμενων από το εγκαλούμενο των χρηματικών προστίμων και με τη γενόμενη ρύθμιση επήλθε εξόφληση (τμηματική) η οποία προφανώς συντελέστηκε «εντοις πράγμασι» αφού το εγκαλούμενο μετείχε κανονικά στο διεξαγόμενο πρωτάθλημα. Διέταξε την κατάπτωση του παραβόλου υπέρ της διοργανώτριας αρχής (ένσταση κατά του κύρους του αγώνα).   

Απέρριψε την ένσταση του ΤΑΠ ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΤΑΠ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ την 28-3-2012. Απήλλαξε το ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ από την αποδιδόμενη σε αυτό πειθαρχική παράβαση, επειδή συνομολογείται εκατέρωθεν ότι έγινε ρύθμιση των οφειλόμενων από το εγκαλούμενο των χρηματικών προστίμων και με τη γενόμενη ρύθμιση επήλθε εξόφληση (τμηματική) η οποία προφανώς συντελέστηκε «εντοις πράγμασι» αφού το εγκαλούμενο μετείχε κανονικά στο διεξαγόμενο πρωτάθλημα. Διέταξε την κατάπτωση του παραβόλου υπέρ της διοργανώτριας αρχής (ένσταση κατά του κύρους του αγώνα).   

Απέρριψε την ένσταση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 – ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ. Απήλλαξε το ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ από την αποδιδόμενη σε αυτό πειθαρχική παράβαση, επειδή συνομολογείται εκατέρωθεν ότι έγινε ρύθμιση των οφειλόμενων από το εγκαλούμενο των χρηματικών προστίμων και με τη γενόμενη ρύθμιση επήλθε εξόφληση (τμηματική) η οποία προφανώς συντελέστηκε «εντοις πράγμασι» αφού το εγκαλούμενο μετείχε κανονικά στο διεξαγόμενο πρωτάθλημα. Διέταξε την κατάπτωση του παραβόλου υπέρ της διοργανώτριας αρχής (ένσταση κατά του κύρους του αγώνα)».   

Most Popular

To Top