Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Άδικη αντιμετώπιση σε Χάγκαν

Όπως  είχε αναφέρει το Iraklis1908.gr η ΠΑΕ «καθαρίζει» τον Χάγκαν και είναι πολύ πιθανό να συνεργαστεί με τον Σάββα Κωφίδη στις ακαδημίες της ομάδας.

Δεν θα σταθούμε στην πιθανή επιστροφή του Σάββα Κωφίδη , αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Η μη συνεργασία με τον Χάγκαν είναι αυτή που προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Όπως είναι γνωστό και σύμφωνα με τα λεγόμενα του γκανέζου τεχνικού το πρόβλημα υπήρξε με τον Μανίκα, που πλέον δεν είναι στην ΠΑΕ. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να μην παραμείνει στην ομάδα.

Αντίθετα φαίνεται να ανοίγει ο δρόμος της αποχώρησης του την στιγμή που πρόσφερε τόσα πολλά στο συγκεκριμένο τομέα. Πήρε τις διαλυμένες ακαδημίες του Ηρακλή και κατάφερε να τις κάνει και πάλι ανταγωνιστικές και σύμφωνα με την παράδοση που έχουν στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Αφιέρωσε αρκετό προσωπικό χρόνο και χρήματα και φαίνεται να τελειώνει άδοξα η παρουσία του στις ακαδημίες.

Η προσφορά του Χάγκαν στον Ηρακλή είναι τεράστια και είναι ένας αθόρυβος εργάτης της ομάδας. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τέτοια αντιμετώπιση.

Most Popular

To Top