Μπάσκετ

Στο στόχαστρο ο Τσάμης

Πέρα από τον Ματαλών ο Ηρακλής είναι πολύ κοντά και στην περίπτωση του  Άγγελου Τσάμη, που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με τους κυανόλευκους να αποφασίζουν αν θα προβούν στην απόκτηση του, αφού ήδη υπάρχει θετικό κλίμα .

Πριν ξεκινήσει να παίζει μπάσκετ αγωνιζόταν σε ποδοσφαιρική ομάδα στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας ενώ η πρώτη ομάδα μπάσκετ στην οποία αγωνίστηκε ήταν η ομάδα της Αχαγιάς ’82. Άρχισε την καριέρα του το 2005 με την Ολυμπιάδα Πάτρας. Το 2007 πήγε στην ΑΕΚ όπου αγωνίστηκε ένα χρόνο. Το 2008 αγωνίστηκε με τον Κολοσσό Ρόδου έως το 2012. Το 2012 πήρε μεταγραφή στη Λιμόζ όπου και αγωνίστηκε μέχρι το 2013. To 2013 επέστρεψε στον Κολοσσό Ρόδου μέχρι το 2015.

Το καλοκαίρι του 2015 συμφώνησε με την ομάδα του Προμηθέα Πατρών για δύο χρόνια. Το καλοκαίρι του 2017 συμφώνησε με την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, ωστόσο το συμβόλαιο συνεργασίας ακυρώθηκε αργότερα. Στο περσινό πρωτάθλημα αγωνίστηκε με τον Χολαργό στην Α2 και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας.

Most Popular

To Top