Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, ο Νίκος Κουρέλας, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για την παρουσία του στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, για τους στόχους της ομάδας και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις εμπειρίες του στην Θεσσαλονίκη:

Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι πλέον στην ομάδα του Ηρακλή. Ήμουν για δυο χρόνια στα τμήματα υποδομής του Άρη, έλειψα για λίγο καιρό από την Θεσσαλονίκη και μετά από ένα διάστημα επέστρεψα για έξι μήνες για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα.

Για το πέρασμά του από την ΑΕΚ, όπου αγωνίστηκε στην Σούπερ Λιγκ: Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία να αγωνίζεσαι στην πρώτη κατηγορία, αν και ήταν μια δύσκολη χρονιά. Αν και νεαρός σε ηλικία έζησα κάποιες καταστάσεις που μου έμαθαν να είμαι πιο ψύχραιμος και πιο έμπειρος, έμαθα πολλά πράγματα. Τώρα βρίσκομαι στην ομάδα του Ηρακλή που είναι από τις πιο ιστορικές στην Ελλάδα, το γνωρίζουν όλοι.

Για την μεταγραφή του στον Ηρακλή: Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, γιατί γίνεται μια εξαιρετική προσπάθεια από τους ανθρώπους της ομάδας και θέλω να πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, οι οποίοι είναι να βρεθεί ο Ηρακλής και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες, εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Ξέρουν όλη την ιστορία του Ηρακλή, ξέρω που έρχομαι, ξέρω ποιες είναι οι απαιτήσεις, όπως και όλα τα παιδιά το γνωρίζουν και το έχουν δείξει από την αρχή της σεζόν, γνωρίζουν για ποιον σύλλογο αγωνίζονται παρά τις δυσκολίες και έχουν δώσει ότι καλύτερο έχουν, για αυτό η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση και τα παιδιά που κληθήκαμε να έρθουμε τον Ιανουάριο για να συνεισφέρουμε όσο περισσότερο μπορούμε και ξέρουμε ότι πρέπει σε κάθε αγώνα και σε κάθε προπόνηση να είμαστε αυτοί που πρέπει γιατί ο σύλλογος είναι τεράστιος και μας δίνονται τεράστιες ευκαιρίες για το μέλλον.

Για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και σε ποια θέση αγωνίζεται: Σαν αριστερό χαφ ξεκίνησα, αλλά τα τελευταία δυο-τρία χρόνια, με κάποιους προπονητές που συνεργάστηκα, δοκιμάσαμε να αγωνιστώ και ως μπακ και έχω αρκετές συμμετοχές στην Β’ Εθνική σαν αριστερό μπακ παρά σαν αριστερό χαφ.

Για τα γνώριμα πρόσωπα που συναντά στον Ηρακλή: Έχω συνεργαστεί με κάποια παιδιά και έχω συνεργαστεί και με τον κ.Κατσαμπή για μικρό χρονικό διάστημα στον Αγροτικό Αστέρα. Ήμουν με τον Καραντασιάδη και τον Βοσνιάδη επίσης μαζί, γνωρίζω τον Γιαννίτση από τα τμήματα υποδομής του Άρη και τον Ρεβυθόπουλο που ήμασταν μαζί μια σεζόν στην Καβάλα.

Για το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας: Μια προπόνηση έχω κάνει με την ομάδα, αλλά μέσα στα αποδυτήρια είναι σαν να είμαι από την αρχή της σεζόν. Είναι εξαιρετικό το κλίμα και μεταξύ των ποδοσφαιριστών και μεταξύ διοίκησης και ποδοσφαιριστών και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αυτό είναι το βασικό, όταν υπάρχει ηρεμία στα αποδυτήρια αυτό βγαίνει στο γήπεδο και φαίνεται το αποτέλεσμα από την 1η θέση. Όταν είναι καλά τα αποδυτήρια και δεν υπάρχουν γκρίνιες και τέτοια, όλα βγαίνουν στο γήπεδο.

Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει στο επικείμενο παιχνίδι της Κυριακής: Θεωρώ ότι βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, η τελευταία αγωνιστική που έπαιξα ήταν στις 20 Δεκεμβρίου στην Καλαμάτα, αλλά από τότε δεν σταμάτησα να προπονούμαι, οπότε θα κρίνει ο προπονητής αν μπορώ να αγωνιστώ, αν χρειαστεί πιστεύω θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα.

To Top