Χωρίς κατηγορία

Ήττα με 7-1 απο το Κορδελιό

Την ήττα με 7-1 γνώρισε η ομάδα Νέων του Ηρακλή σε φιλικό κόντρα στο Κορδελιό.

Οι «κυανόλευκοι» δεν έδειξαν ότι είναι έτοιμοι και φάνηκε ότι η φετινή σεζόν θα είναι δύσκολη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τέσσερα τέρματα σημείωσε ο Γιάννης Ζαγναφέρης που πέρσι βρίσκονταν στην ομάδα Νέων του Ηρακλή.

Φράγκος: «Ο Ηρακλής πρέπει να βρει τον δρόμο του»

 

Τα αποτελέσματα στις φιλικές αναμετρήσεις δεν αποτελούν τον στόχο των προπονητών και ποδοσφαιριστών. Κυρίως αυτό που μετρά είναι οι θετικές εμφανίσεις και η… εναρμόνιση των ποδοσφαιριστών με τον τρόπο παιχνιδιού και τη φιλοσοφία που ακολουθεί ο εκάστοτε προπονητής.

Στην ομάδα Νέων του Ηρακλή, είναι σαφές πως αυτό που ενδιαφέρει τον Χρήστο Φράγκο, είναι να δημιουργηθεί μια καλή βάση προκειμένου να υπάρχει υλικό για να δουλευτεί κατάλληλα και να προωθηθεί όταν ζητηθεί στην επαγγελματική ομάδα.

 

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα κόντρα στον Οδυσσέα, ο προπονητής των «κυανόλευκων», μίλησε στο acadimies.gr για την όλη προσπάθεια που γίνεται το τελευταίο διάστημα στην ομάδα και μοιράστηκε τα συμπεράσματά του από το συγκεκριμένο παιχνίδι:

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που έδειξαν τα παιδιά σ’ αυτό το φιλικό παιχνίδι» είπε αρχικά ο Χρήστος Φράγκος και προσέθεσε:

 

«Τα γκολ που δεχτήκαμε δεν είναι ευθύνη ενός παίκτη αλλά της ομάδας συνολικά. Προσπαθώ όλο το καλοκαίρι, με πολύ διάθεση να δημιουργήσω ένα ισχυρό σύνολο νεαρών παικτών για τον Ηρακλή. Στον συγκεκριμένο αγώνα συμμετείχαν παιδιά που προπονούνται με την «πρώτη» ομάδα. Περίμενα περισσότερο πάθος και συνοχή… Η μόνη δικαιολογία που μπορεί να υπάρξει είναι η κακή ψυχολογία που διέπει τον σύλλογο, και που «μεταφράζεται» σε αγωνία για τις εξελίξεις που αφορά σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε.

 

Ήδη έχουμε κάνει την τέταρτη εκκαθάριση στο υλικό μας, λειτουργώντας αξιοκρατικά και με σεβασμό στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και προσπαθούμε σε κάθε φιλικό να βρίσκουμε τον εαυτό μας. Στην Κ20 έχουμε ένα νεανικό ρόστερ με παιδιά γεννημένα τα έτη 1994 και 1995, όμως σήμερα είχαμε την ενίσχυση και των έμπειρων, που επέλεξε ο Μάκης Κατσαβάκης. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για το καλό του Ηρακλή, περιμένοντας τις διοικητικές εξελίξεις».

Most Popular

To Top